OBB TV
ORDU Şehir Rehberi | ORDU.NET.TR | Ordu | Haber | Şehir | Firma | Gezi Rehberi

Ne Yenir ?

Taze Fasulye Diblesi
Taze Fasulye Diblesi

Taze Fasulye Diblesi Nasıl Yapılır. Fasulyeler ayıklanıp yıkanır ve küçük küçük ...

Sakarca Mıhlaması
Sakarca Mıhlaması

Sakarca Mıhlaması Nasıl Yapılır. Sakarcalar ayıklanır, temizlenir. Sakarcanın başları ...

Melocan - Melevcan (Dikenucu) Kavurması
Melocan - Melevcan (Dikenucu) Kavurması

Melocan Kavurması Nasıl Yapılır. Derin bir tencerede yarıya kadar doldurulan su kaynatılır. ...

Galdirik Kavurması
Galdirik Kavurması

Galdirik Kavurması Nasıl Yapılır. Galdirik temizlenip, yıkanır. Kaynayan suyun içine ...

Çerkez Tavuğu
Çerkez Tavuğu

Çerkez Tavuğu Nasıl Yapılır. Köy tavuğu iyice pişirilir ve kemiklerinden sıyrılarak, iri ...

Gürcü Kavurması
Gürcü Kavurması

Gürcü Kavurması Nasıl Yapılır. Dana eti yıkanır. Kuşbaşı haline getirilir. Tencereye ...

Kuru Fasulye (Akkuş Fasulyesi)
Kuru Fasulye (Akkuş Fasulyesi)

Kuru Fasulye Nasıl Yapılır. Soğanlar yağ ve salça ile kavrulur. Önceden haşlanmış etler ...

Etli Fırın Fasulyesi
Etli Fırın Fasulyesi

Etli Fırın Fasulyesi Nasıl Yapılır. Kurutulmuş fasulyeler ılık su ile yıkanır, ...

Keşkek (Gendeme)
Keşkek (Gendeme)

Keşkek nasıl yapılır. Akşamdan ıslatılmış buğdaylar soğuk suyun İçine atılır ...

Yahni
Yahni

Yahni Nasıl Yapılır. Önce, kuşbaşı et bir tencerede suyunu salıp, çekene kadar pişirilir. ...

Baldıran Çorbası
Baldıran Çorbası

Baldıran Çorbası Nasıl Yapılır. Baldıran ve pezik temizlenir, ince ince doğranır. ...

Un Çorbası
Un Çorbası

Un Çorbası Nasıl Yapılır. Su kaynatılır. Bir kapta un ve su parmak uçlarıyla ovalanır, ...

Bulgur Çorbası
Bulgur Çorbası

Bulgur Çorbası Nasıl Yapılır. Su kaynatılır. Kaynayan suya bulgur ve mercimek katılır ve ...

Fındık Çorbası
Fındık Çorbası

Fındık çorbası nasıl yapılır. Sıvı yağ ve tereyağında un kavrulur. Fındığın ilave ...

Kabak Çorbası
Kabak Çorbası

Bal kabağı çorbası nasıl yapılır. Bal kabağı kabukları soyularak küp şeker ...