Taze Fasulye Diblesi Nasıl Yapılır. Fasulyeler ayıklanıp yıkanır ve küçük küçük ...
Sakarca Mıhlaması Nasıl Yapılır. Sakarcalar ayıklanır, temizlenir. Sakarcanın başları ...
Melocan Kavurması Nasıl Yapılır. Derin bir tencerede yarıya kadar doldurulan su kaynatılır. ...
Galdirik Kavurması Nasıl Yapılır. Galdirik temizlenip, yıkanır. Kaynayan suyun içine ...
Çerkez Tavuğu Nasıl Yapılır. Köy tavuğu iyice pişirilir ve kemiklerinden sıyrılarak, iri ...
Gürcü Kavurması Nasıl Yapılır. Dana eti yıkanır. Kuşbaşı haline getirilir. Tencereye ...
Kuru Fasulye Nasıl Yapılır. Soğanlar yağ ve salça ile kavrulur. Önceden haşlanmış etler ...
Etli Fırın Fasulyesi Nasıl Yapılır. Kurutulmuş fasulyeler ılık su ile yıkanır, ...
Keşkek nasıl yapılır. Akşamdan ıslatılmış buğdaylar soğuk suyun İçine atılır ...
Yahni Nasıl Yapılır. Önce, kuşbaşı et bir tencerede suyunu salıp, çekene kadar pişirilir. ...
Baldıran Çorbası Nasıl Yapılır. Baldıran ve pezik temizlenir, ince ince doğranır. ...
Un Çorbası Nasıl Yapılır. Su kaynatılır. Bir kapta un ve su parmak uçlarıyla ovalanır, ...
Bulgur Çorbası Nasıl Yapılır. Su kaynatılır. Kaynayan suya bulgur ve mercimek katılır ve ...
Fındık çorbası nasıl yapılır. Sıvı yağ ve tereyağında un kavrulur. Fındığın ilave ...
Bal kabağı çorbası nasıl yapılır. Bal kabağı kabukları soyularak küp şeker ...
Ordu İli Şehir Rehberi Portal Sayfası © Tüm Hakları Saklıdır 2019 - 2022