Temizlenmiş, lakerda şeklinde doğranmış, yıkanmış balıklar tuzlanıp süzgeçte biraz ...
Suyu geniş bir tencereye alın. İnce doğradığınız karalahanayı ilave edip 5 dakika ...
Pancar (Kara Lahana) Döşemesi Nasıl Yapılır. Pancar temizlenip yıkanır. Kaynayan suya ...
Isırgan (Sırgan) Yağlaşı Nasıl Yapılır. Isırganlar ayıklanıp yıkanır. Bir tencerede ...
Sakarca Kayganası Nasıl Yapılır. Sakarcalar güzelce ayıklanıp yıkanır. İri iri ...
Fındıklı Patlıcan Nasıl Yapılır. Patlıcanlar üç parçaya bölündükten sonra dilimlenir. ...
Tirmit - Tırmıt Nasıl Yapılır. Derin bir tencere yarıya kadar su ile doldurulur ve kaynamaya ...
Hoşkıran Kavurması Nasıl Yapılır. Hoşgıran ayıklanıp yıkanır. Kaynayan suyun içine ...
Pazı Diblesi Nasıl Yapılır. Pazı demeti yıkanır. İnce ince doğranır. Tuz ile ovulduktan ...
Sarımsaklı Süzme Yoğurtlu Pezik (Pazı) Nasıl Yapılır. Pazı otu iyice ayıklanır, ...
Pezik (Pazı) Mücveri Nasıl Yapılır. Pezikler ayıklanır, yıkanır, ince ince doğranıp ...
Pezik (Pazı) Mıhlaması Nasıl Yapılır. Ayıklanıp temizlenen pezikler doğranıp bir ...
Kurutulmuş Patates Kavurması Nasıl Yapılır. Kurutulmuş patates kısık ateşte haşlanır. ...
Uçkur Kabağı Kavurması Nasıl Yapılır. Soğanlar küp küp doğranır yağda pembeleşinceye ...
Pancar (Kara Lahana) Diblesi Nasıl Yapılır. Bir bağ pancar yıkanır ince ince doğranır. ...
Ordu İli Şehir Rehberi Portal Sayfası © Tüm Hakları Saklıdır 2019 - 2022