OBB TV
AKKUŞ ŞEHİTLER İÇİN TEK YÜREK OLDU - 3 Mart 2020 Salı ORDU
AKKUŞ ŞEHİTLER İÇİN TEK YÜREK OLDU

 AKKUŞ ŞEHİTLER İÇİN TEK YÜREK OLDU 

AKKUŞ ŞEHİTLER İÇİN 7'DEN 70'E TEK YÜREK OLDU

Akkuş'ta onlarca kişi İdlib'deki saldırıda şehit olan 36 askerimizi anmak ve Mehmetçik'e destek olmak için ellerinde Türk bayraklarıyla sloganlar eşliğinde yürüdü.

Şehit düşen askerlerimizi yad etmek ve şanlı ordumuzun yürüttüğü 'Bahar Kalkanı Harekatına' destek vermek amacıyla toplanan vatandaşlar ellerinde Türk Bayraklarıyla ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez, her Türk asker doğar’ gibi sloganlar eşliğinde tek ses oldu.


Suriye'nin İdlib kentinde, rejimin hava saldırısında şehit olan kahraman askerleri anmak ve Mehmetçik'e destek olmak için bir araya gelen çok sayıda kişi Hükümet Konağı önünden başlayarak İstiklal Caddesi ve Atatürk caddesinden devam edip, Cumhuriyet meydanında Atatürk anıtı önünde toplandı.


Cumhuriyet meydanında toplanan onlarca kişi 1 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okudu. Bahar Kalkanı Harekatı ve İdlip bölgesinde şehit olan güvenlik güçlerimiz için yaklaşık 2 kilometrelik yürüyüş yaparak 7'den 70'e tek yürek, tek ses olan Akkuşlular Cumhuriyet Meydan'ında okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualarla programı sonlandırdı.


Bahar Kalkanı Harekatına destek ve kahraman şehitlerimizi yad amacıyla düzenlenen yürüyüşe Akkuş Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Belediye Başkanı İsa Demirci, Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan Acar, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Sağdık Arslan, Daire Amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz