OBB TV
BAŞKAN GÜLER, SIRRIPAŞA CADDESİNDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ - 27 Şubat 2020 Perşembe ORDU
BAŞKAN GÜLER, SIRRIPAŞA CADDESİNDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

 BAŞKAN GÜLER, SIRRIPAŞA CADDESİNDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ 

BAŞKAN GÜLER, SIRRIPAŞA CADDESİ’NDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Sırrıpaşa Caddesi’nde sürdürülen cephe ve zemin iyileştirme çalışmalarını yerinde inceledi.

Yapılan çalışmalar hakkında teknik ekipten bilgi alan Başkan Güler, “Alt yapının ardından başlanan zemin ve cephe iyileştirme çalışmalarıyla caddemiz güzel bir hale gelecek. Ortaya çok güzel bir eser çıkacak” dedi.


“SIRRIPAŞA CADDESİ HEM MİSAFİR ODAMIZ HEM TİCARET MERKEZİMİZ”

Sırrıpaşa Caddesi’nin daha güzel bir hale geleceğini belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Sırrıpaşa bizim en önemli caddelerimizden birisi. Burası hem misafir odamız hem ticaret merkezimiz hem de turistlerin merak ettiği tarihi bir caddemiz. Bu caddemizin alt yapısı tamamen çürümüş durumdaydı. Yaptığımız alt yapı çalışmalarıyla su borularını, telefon hatlarını, elektrik kablolarını yeniledik. Ekiplerimiz böylelikle hummalı bir çalışma gerçekleştirdiler. Alt yapının ardından başlanan zemin ve cephe iyileştirme çalışmalarıyla caddemiz güzel bir hale gelecek. Çalışmalar bittiğinde tüm halkımız rahat edecek. Vatandaşların mutluluğunu ve memnuniyetini burada gördük. Çalışmalarımızdan oldukça memnun durumdalar. Burası bittiğinde ortaya çok güzel bir eser çıkmış olacak” diye konuştu.


“PROJE ARA SOKAKLARDA DA UYGULANACAK”

Cephe ve zemin iyileştirme projesinin ara sokaklarda da devam edeceğine dikkat çeken Başkan Güler, “Tahıl Pazarı’ndan 19 Eylül Orta Okuluna kadar yapılacak çalışmalar 500 metre uzunluğundaki bir alanı kapsıyordu. Yeni bir karar alarak cadde boyunca olan ara sokakları da bu projeye dâhil ettik. 500 metre uzunluğundaki çalışmayı 750 metre uzunluğa çıkardık. Böylelikle çalışmalarımız ara sokaklarda da uygulanacak” şeklinde konuştu.


Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz