OBB TV
“REGAİB KANDİLİNİZİ TEBRİK EDİYORUM” - 27 Şubat 2020 Perşembe ORDU
“REGAİB KANDİLİNİZİ TEBRİK EDİYORUM”

 “REGAİB KANDİLİNİZİ TEBRİK EDİYORUM” 

“KANDİLİNİZ MÜBAREK, DUALARINIZ KABUL OLSUN”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Regaib Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak tüm İslam âleminin kandilini tebrik etti.

Başkan Güler yayınladığı mesajda Müslümanların bu özel gecede Allah’a daha derin bir şükür imkânı bulup; muhabbetin, sohbetin, kaynaşmanın artmasını temenni ettiğini belirterek şu görüşlere yer verdi:

Üç aylar; birbiri ardına açılan rahmet ve mağfiret kapıları olan Recep, Şaban ve Ramazan ayını içinde barındıran Regaib Kandiliyle başlayıp, Miraç ve Berat'la devam eden, bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’yle zirveye ulaşan, Ramazan bayramıyla da maddî ve manevî alanda bayrama dönüşen manevi yükseliş ve bağışlanma aylarıdır. Unutmayalım, Allah affeden ve bağışlayandır. Bu özel günlerde manevi havayı fırsat bilerek aramızdaki çekişmeleri, kin ve kırgınlıkları ortadan kaldırarak, gönlümüzü herkese açmalıyız.

Allah’a daha derin bir şükür imkânı bulacağımız bu özel gecenin; hepimizin günahları için bir bağışlanma, gönüllerimiz için huzur, hastalarımız için şifa, dertlilerimiz için deva, borçlularımız için eda vesilesi olmasını temenni ediyorum. Bu gecede muhabbetin, sohbetin, kaynaşmanın artmasına, sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki yönlerimizin yeniden ön plana çıkmasına gayret göstermeli, başta şehrimiz ve ülkemiz olmak üzere tüm dünyada kardeşlik ve huzurun hakim olması için dua etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin üç aylar ve Regaib Kandilini tebrik eder, hayırlara vesile olmasını, bütün insanlığa rahmet, mağfiret, sevgi ve huzur getirmesini, yapacağımız ibadet ve duaların kabul olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz eder, saygı ve sevgilerimi sunarım.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz