OBB TV
MESUDİYE MUHTARLARI BÜYÜKŞEHİRDE - 26 Şubat 2020 Çarşamba ORDU
MESUDİYE MUHTARLARI BÜYÜKŞEHİRDE

 MESUDİYE MUHTARLARI BÜYÜKŞEHİRDE 

MESUDİYE MUHTARLARI BÜYÜKŞEHİRDE

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, devlet ile vatandaş arasında köprü vazifesi gören mahalle muhtarlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül’ün de yer aldığı toplantıda Mesudiye ilçe muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Güler, gelen talepleri not etti.


“MESUDİYE’NİN ZENGİNLEŞMESİNİ İSTİYORUM”

Muhtarların sorun ve önerilerini dinleyen Başkan Güler, “Bugün burada bir aile bütünlüğü içerisinde sizlerle toplandık. Mesudiye ilçesinde bulanan mahallelerimizin sorunlarını dinleyip çözüm yolları arayacağız. Ama burada sadece suyu, yolu konuşmayalım. Bu zaten bizim asli görevimiz. Bunları zaten yapıyoruz ve yapacağız. Ben aynı zamanda buranın zenginleşmesini istiyorum. Mesudiye’mizin topraklarını değerlendirmemiz gerekiyor. Bununla birlikte hem Ordu’muz kazanır hem de sizler kazanırsınız. Aynı zamanda ilçenin içme suyu, atık suyu ve çöpünü ciddi bir şekilde ele alacağız” dedi.


“MESUDİYE İLÇEMİZİN GÜZEL BİR NOKTAYA GELEBİLECEĞİNE İNANIYORUZ”

Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e Mesudiye’mize ve muhtarlarımıza verdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. 10 ay içerisinde yaklaşık 4 defa Mesudiye’mize geldiniz. Bizimle ilgili ne gerekiyorsa ekiplerinizle birlikte çalıştınız ve çalışıyorsunuz. Bu anlamda biz de sizlerin yanındayız. 2020 yılında gerek Mesudiye’mizle ilgili gerekse Ordu’muzla ilgili birçok projenin startını vereceksiniz. Sıkıntılı olan bütün mahalle yollarımızı bu 2020 ve 2021 yılında programa koyarak Mesudiye ilçemizin güzel bir noktaya gelebileceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz