OBB TV
BAŞKAN TÖRENDEN REGAİB KANDİLİ MESAJI - 26 Şubat 2020 Çarşamba ORDU
BAŞKAN TÖRENDEN REGAİB KANDİLİ MESAJI

 BAŞKAN TÖRENDEN REGAİB KANDİLİ MESAJI  

BAŞKAN TÖREN: “RAĞBETİMİZ HAK VE HAKİKATE, HİZMET VE HÜRMETİMİZ İNSANIMIZADIR”

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Regaib Kandili dolasıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Tören, “Rağbetimiz Hak ve hakikate, muhabbetimiz şehrimize ve memleketimize, hizmet ve hürmetimiz tüm insanımızadır” dedi.

Kandil gecelerinin kırgınlıkların ve küskünlüklerin bir tarafa bırakıldığı, sevgi ve saygının kardeşlik ruhuyla kucaklaştığı müstesna günler olduğunu ifade eden Başkan Tören, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Rahmetin, faziletin, bereketin, kardeşliğin, yardımlaşmanın, dayanışmanın ve paylaşmanın ruhlarımıza ve hayatlarımıza düşen ilk cemresidir Regaip.

Kandil geceleri kırgınlıkların, küskünlüklerin bir tarafa bırakıldığı, sevgi saygı, birlik beraberlik ve kardeşlik ruhuyla kucaklaşıldığı müstesna zaman dilimleridir.

Mübarek gün ve geceler aynı zamanda yaratılış gayemizi, kendimize, Rabbimize, çevremize ve bütün yaratılmışlara karşı sorumluluklarımızı yeniden hatırlamak ve daha güzel bir hayat adına yeni bir başlangıç yapmak için önemli fırsatlardır.

Rağbetimiz Hak ve hakikate, muhabbetimiz şehrimize ve memleketimize, hizmet ve hürmetimiz tüm insanımızadır. 

Altınordu’muz için inandığımız yolda Hak ve hakikatten ayrılmadan adaletle, nezaketle, zarafetle Altınodu’muzun yarınları ve yararı adına çalışmaya devam ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Regaip Kandilinin ve mübarek üç ayların milletimiz ve İslam alemi için birlik ve dirliğe, şehrimiz için bolluk, bereket ve kardeşliğe vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyor, 92 Mahallemizle birlikte büyük Altınordu ailemizin, gurbetteki diğer yarımız olan hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Regaib Kandili’ni yürekten kutluyorum.” 

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz