OBB TV
OTSODA TÜRKİYE KADIN GİRİŞİMCİ FİZİKİ NETWORKÜ TOPLANTISI DÜZENLENDİ - 25 Şubat 2020 Salı ORDU
OTSODA TÜRKİYE KADIN GİRİŞİMCİ FİZİKİ NETWORKÜ TOPLANTISI DÜZENLENDİ

 OTSODA TÜRKİYE KADIN GİRİŞİMCİ FİZİKİ NETWORKÜ TOPLANTISI DÜZENLENDİ 

OTSO'DA 'TÜRKİYE KADIN GİRİŞİMCİ FİZİKİ NETWORK'Ü TOPLANTISI' DÜZENLENDİ

Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Kadın ve Genç Girişimciler İhracat Daire Başkanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Ordu Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde ülke ihracatının arttırılması vizyonuna ve kadın girişimcilerin ihracata yönelmelerine katkı sağlayacak şekilde, kadın girişimcilere yönelik fiziki bir network kurmak amacıyla Ordu Ticaret ve Sanayi Odası'nda "Türkiye Kadın Girişimci Fiziki Network'ü Toplantısı" düzenlendi.


Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Kadın ve Genç Girişimciler İhracat Daire Başkanlığı Ticaret Uzmanı Yasemin Özak Coşkun'un sunumlarını gerçekleştirdiği toplantıya kadın girişimciler katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda, Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Kadın ve Genç Girişimciler İhracat Daire Başkanlığı Ticaret uzmanı Yasemin Özak Coşkun, Kadın ve Genç Girişimciler İhracat Daire Başkanlığı hakkında bilgilendirme yaparak Kadın Girişimci Fiziki Network'ü, Export Akademi, Ulusal Kadın Girişimci Platformu, Melek Yatırımcı Ağı ve İhracat Devlet Destekleri hakkında sunumlarını gerçekleştirdi. Toplantı soru-cevap kısmı ile son buldu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz