OBB TV
OTSOYA VERGİ HAFTASI ZİYARETİ - 25 Şubat 2020 Salı ORDU
OTSOYA VERGİ HAFTASI ZİYARETİ

 OTSOYA VERGİ HAFTASI ZİYARETİ 

OTSO’YA VERGİ HAFTASI ZİYARETİ

31. Vergi Haftası nedeniyle Ordu Defterdarı Kemalettin Işık ve Vergi Dairesi Müdürleri Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin'e çiçek takdiminde bulunulmasının ardından Ordu Defterdarı Kemalettin Işık günün anlam ve önemine ilişkin açıklamada bulundu.


Gerçekleşen ziyarette konuşan Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin; “Vergi Haftası’nın amacı, vatandaşlarımızın vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlıklarını arttırmak, toplumda ve özellikle yarının mükellefleri ya da ülkenin yöneticileri olacak çocuklarımızda sağlıklı bir vergi bilinci oluşturmaktır. Vergi gelirleri tüm kamu hizmetlerinin etkin ve hızlı bir şekilde yürütülmesinde gerekli olan ekonomik kaynağın sağlanmasında büyük önem taşımaktadır. Ben şahsım ve kurumum adına Vergi Dairesi çalışanlarının ve tüm esnaf tüccar ve sanayicimizin 31. Vergi Haftasını en içten dileklerimle kutluyor, hemşehrilerimize hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum” dedi.


Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz