OBB TV
BAŞKAN GÜLERDEN OSKİYE ZİYARET - 19 Şubat 2020 Çarşamba ORDU
BAŞKAN GÜLERDEN OSKİYE ZİYARET

 BAŞKAN GÜLERDEN OSKİYE ZİYARET 

BAŞKAN GÜLER’DEN OSKİ’YE ZİYARET

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu ilinde daha etkin hizmet verebilmek amacıyla Fatsa ilçesine konuşlandırılan Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünü (OSKİ) ziyaret etti.

Bürokratlarıyla hayırlı olsun ziyaretinde bulanan Başkan Güler, OSKİ Genel Müdürü Murat Us’tan yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.


“HER SORUNU KÖKTEN ÇÖZÜYORUZ”

Birimlerin sadece Altınordu ilçesinde değil diğer ilçelerde de olacağını belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “2014 yılından itibaren Altınordu ilçemizde bulunan OSKİ Müdürlüğümüz şehrimize daha iyi hizmet verebilmesi için Fatsa’ya taşındı. Fatsa’nın önemli bir konumda olması ve her bölgeye eşit hizmet ulaştırılması adına böyle bir çalışmaya imza attık. Birimlerimizi sadece Altınordu ilçemize değil, diğer ilçelerimize de dağıtarak eşit şartlarda bir hizmeti vatandaşlarımıza sunmak istiyoruz. Bundan sonra yapılacak çalışmalarımıza çok ciddi şekilde hız verdik. Çalışmalarımızı yarım yamalak yapmadan her sorunu kökten çözüyoruz” dedi.


“EKİPLERİMİZ HUMMALI BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNE GİRDİ”

Öncesinde yaşanan sorunları bundan sonraki süreçte yaşanmayacağını belirten OSKİ Genel Müdürü Murat Us, “Ordu’ya daha verimli bir hizmet verebilmek amacıyla OSKİ Müdürlüğümüzü Fatsa’ya konuşlandıran Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ediyorum. Fatsa’nın bulunduğu coğrafi konum gereği ilçelere daha hızlı ulaşma imkânı buluyoruz. Böylelikle öncesinde yaşanan sorunları bundan sonraki süreçte vatandaşlarımıza yaşatmayacağız. Bu anlamda ekiplerimiz hummalı bir çalışma içerisine girdi” şeklinde konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz