OBB TV
BU SEFER TOPLANTIYI EŞLER YAPTI - 14 Şubat 2020 Cuma ORDU
BU SEFER TOPLANTIYI EŞLER YAPTI

 BU SEFER TOPLANTIYI EŞLER YAPTI 

ALINAN KARARLARA HANIM ELİ DEĞDİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ordu Genç Girişimciler İcra Kurulu üyeleri 14 Şubat Sevgililer Günü olması sebebiyle Şubat ayı mutad toplantısını eşlerinin katılımları ile birlikte gerçekleştirdi.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya TOBB Ordu Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri ve eşleri katıldı.

Toplantıda, Şubat ayı gündem maddeleri değerlendirilirken, aynı zamanda Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri toplantıya katılan eşlerin de fikirlerini alarak istişarede bulundular.


Toplantıda konuşan TOBB Ordu Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı G. Baran Candan; “Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü olması sebebi ile bugün koltuklarımızı eşlerimize devrettik. Şimdiden alınan kararların kurulumuza hayırlı olmasını diliyorum. Bu tür organizasyonların devamının geleceğini bilmenizi isterim. Bugün eşlerimiz bizlere bu toplantıda hem eşlik ettiler, hem de alınan kararlarda fikir vererek bizlere yol gösterici oldular. Ben kendilerine teşekkür ediyor, sevginin sadece 14 Şubat’larda değil, tüm zamanlarda yaşanması dileklerimle bütün herkesin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılar sunuyorum” dedi.

Toplantıdan dolayı teşekkürlerini ileten TOBB Ordu Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı G. Baran Candan’ın eşi Burcu Candan; “Hepiniz hoş geldiniz toplantımıza, bugün sevgililer günü nedeni ile eşlerimizin rollerini biz aldık. Bizlere böyle bir fırsat verdiğiniz için eşlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Son olarak konuşan TOBB Ordu Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Yiğit Yürür’ün eşi Ayşegül Yürür; “TOBB Ordu Genç Girişimciler Kurulunun 14 Şubat Sevgililer Günü nedeni ile eşlerine verdiği bu güzel anı için onlara çok teşekkür ediyoruz. Güzel bir fikir alışverişi, güzel bir birliktelik sağladığımızı düşünüyoruz. TOBB Ordu Genç Girişimciler Kuruluna bu toplantı için çok teşekkür ederiz” dedi

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz