OBB TV
BÜYÜKŞEHİR GECE GÜNDÜZ KARLA MÜCADELE EDİYOR - 10 Şubat 2020 Pazartesi ORDU
BÜYÜKŞEHİR GECE GÜNDÜZ KARLA MÜCADELE EDİYOR

 BÜYÜKŞEHİR GECE GÜNDÜZ KARLA MÜCADELE EDİYOR 

BÜYÜKŞEHİR GECE GÜNDÜZ KARLA MÜCADELE EDİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri hafta sonu yoğun bir şekilde etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle seferberlik ilan etti.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri vatandaşların hava muhalefetinden dolayı olumsuzluk yaşamaması adına 19 ilçede 374 araç ve iş makinası, 450’ye yakın personelle kar temizleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.


ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

19 ilçede kar nedeniyle kapanan yollarda etkin mücadele sürdüren ekipler 773 mahalle yolunu ulaşıma açarken, daha önce açılan ancak etkili kar yağışı ve tipi nedeniyle tekrar kapanan 113 mahalle yolunu ise açmak için çalışmalarını sürdürüyor.


“EKİPLERİMİZ YOĞUN MESAİ HARCIYOR”

Karla mücadele çalışmalarının aksamadan devam ettiğini belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Dursun Ali Kırmızıtaş, “Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına gece gündüz demeden ekiplerimiz yoğun bir mesai harcıyor. Hafta sonunun araya girmesi de belediye çalışmalarını aksatmadı ve karla mücadele çalışmalarımız devam etti. Bu soğuk hava koşullarında özveriyle çalışan ekiplerimize teşekkür ediyorum. Herhangi bir olumsuzluk durumunda vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyemizin 233 25 54, 233 25 58, 233 25 59 ve 444 1 052 numaralı çağrı merkezini arayarak bilgilendirmede bulunabilir” dedi.


Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz