OBB TV
ÜNYE ORDUNUN GÖZBEBEĞİ VE VİZYON İLÇESİDİR - 10 Temmuz 2019 Çarşamba ORDU
ÜNYE ORDUNUN GÖZBEBEĞİ VE VİZYON İLÇESİDİR

 ÜNYE ORDUNUN GÖZBEBEĞİ VE VİZYON İLÇESİDİR 

BİZİM MİLLETİMİZ, ASLI VARKEN FOTOKOPİLERE İTİBAR ETMEZ..!

İl Başkanı Halit Tomakin, Ünye İlçe Teşkilatının haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katıldı. Toplantıya, Ünye İlçe Koordinatörleri İl Seçim İşleri Başkanı Abdurrahman Karagöz, İl Mali ve İdari İşler Başkanı Özlem Yıldırım Ercan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Güller Altuntaş, Fatma Çalık  ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Aldemir Yiğit , İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.


İLÇE BAŞKANI ARGAN, ÜNYE ORDU’NUN EN İYİ İLÇE TEŞKİLATLARINDANDIR..!

Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan toplantının açılış konuşmasında, İl Başkanımız Halit Tomakin’in toplantımıza iştirak ederek bizleri onurlandırdılar. İl Başkanım Halit Tomakin Bey  ve ekibine şükranlarımı sunuyorum. Kendileri bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı, hep bizlere destek oldu, bizde teşkilat olarak bu destekleri boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışıyoruz. 18 bin üyesi,  85 mahallesi ile teşkilatlanmış, sandık kurulları eksiksiz, gençlik ve kadın kolları ile sorunsuz, belediye ile uyumlu çalışan bir teşkilatımız var, bu itibarla Ordu’nun en iyi ilçe Teşkilatlarından biri olduğuna inanıyorum dedi. 


BİZİM MİLLETİMİZ ASLI VARKEN FOTOKOPİLERE İTİBAR ETMEZ..!

İl Başkanı Halit Tomakin, AK Parti kurulduğundan beri, Genel başkanımız ve Dünya Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde milletimizin talep ve tercihlerini politikalarında esas almıştır. Millete verdiği sözleri mutlaka yerine getirmiş, gerçekleştiremeyeceği vaatlerde bulunmamıştır. Temiz siyaseti ilke edinmiştir. Bu sayede geçmiş dönemlerin siyaset kurumuna kaybettirdiği toplumsal güveni ve itibarı tekrar kazandırmıştır diyerek, şimdi birileri çıkmış AK PARTİ’den ayrılarak, yeni söylemler üreterek, AK PARTİ ‘yi ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın nasıl gardını düşürürüz sevdasına kapılmışlar, gayeleri iktidar falan olmak değil, 18 yıllık AK PARTİ döneminde biz çok gördük. Partiden ayrılıp % 30 oy alacağım diyen fotokopileri,  hiç boşuna uğraşmasınlar bizim Milletimiz aslı varken fotokopilere itibar etmez dedi.


HİZMET YAPARKEN TEVAZU VE SAMİMİYETLE BULUNDUĞUMUZ MAKAM VE MEVKİDE HAK ADINA, HİZMET ADINA, NE YAPABİLİRİM HANGİ KATKIYI SAĞLAYABİLİRİM SEVDASINA DÜŞMELİYİZ

Başkan Tomakin, Teşkilat üyelerine seslenerek, Ünye bizim gözbebeğimiz, Ünye Ordu’nun vizyon ilçesidir. Makam ve mevkiler gelip geçicidir. Bugün burada sizler varsınız, sizden önce de burada  görev yapanlar oldu, yarın da başkaları bu makam ve mevkilerde görev alacaklar. Biz hizmet yaparken tevazu ve samimiyetle bulunduğumuz makam ve mevkide hak adına, hizmet adına, ne yapabilirim hangi katkıyı sağlayabilirim sevdasına düşmeliyiz. Asla ve asla şahsım başta olmak üzere nefsimizi başımızın üstünde değil, nefsimizi ayaklarımızın altına alarak, dün olduğu gibi bugünde, yarında milletimize hizmet için yollara düşmeliyiz uyarısında bulundu.


AK PARTİ UMUDUN GÜVENCESİ, ADALET İÇİNDE KALKINAN VE GELİŞEN TÜRKİYE'NİN MİMARIDIR

Başkan Tomakin konuşmasının devamında teşkilat üyelerine önemli tavsiyelerde bulunarak şunu ifade etmek isterim ki,  kimse bulunduğu görevi küçük görmesin, tarih içerisinde yaşadığımız şu kısa anların kıymetini belki bugün anlamayabiliriz, ama gün gelecek ne kadar mühim bir vazife ifa ettiğinizi gelecek nesiller sizi anlatarak ortaya koyacaktır. Çünkü biz Öyle bir Liderin, öyle bir davanın etrafında hizmet ediyoruz ki; Türkiye’yi içine kapatan değil dünyaya açan, Türkiye’nin stratejik ufkunu daraltan değil sürekli genişleten, Türkiye’nin küresel ve bölgesel etkinliğini zayıflatan değil güçlendiren, Türkiye’yi etkilenen bir çevre ülkesi değil etkileyen bir merkez ülkesi yapan, umudun güvencesi, adalet içinde kalkınan ve gelişen Türkiye’nin Mimarı, Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan ‘ın yanında yol yürüyoruz , yolumuz uzun davamız kutlu, sevdamız AK dır dedi. 

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz