OBB TV
GENEL SEKRETER ALP, KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ - 10 Şubat 2020 Pazartesi ORDU
GENEL SEKRETER ALP, KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

 GENEL SEKRETER ALP, KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ 

GENEL SEKRETER ALP, KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, kar küreme ve tuzlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, kar yağışı nedeniyle küreme çalışmaları yapan ekipleri ziyaret ederek, çalışmalarla ilgili detaylı bilgi aldı. Genel Sekreter Coşkun Alp ile birlikte Fen İşleri Dairesi Başkanı Dursun Ali Kırmızıtaş ve ilgili şube müdürleri sahada çalışmaları sabaha kadar takip etti.


“YOĞUN KAR YAĞIŞINA HAZIRLIYDIK”

Ordu’da etkili olan kar yağışının vatandaşları olumsuz etkilememesi için Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin özverili bir şekilde çalışma yaptığını ifade eden Alp, “Büyükşehir Belediyesi personelinin koordineli çalışmalarıyla kent genelinde ulaşımda olumsuzluk yaşanmadı, önceden alınan tedbirler bizim işimizi kolaylaştırdı” dedi.

Genel Sekreter Alp, sözlerine şöyle devam etti, “Ekiplerimiz kış öncesinde hazırlıklarını tamamlamıştı. Ana arterler ve ara yollarda ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmalarını yürütüyor. İl genelinde 374 iş makinesi ve 450 personelle karla mücadelemizi sürdürüyoruz. Yollarımızın dondan etkilenmemesi için tuzlama çalışmalarımız aralıklarla devam ediyor. Bunun haricinde ilçelerimizle koordineli bir şekilde karla mücadele çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 19 ilçe belediyemize hem araç hem de personel desteği veriyoruz” şeklinde konuştu.


“ÖNCELİĞİMİZ HASTA VE CENAZELER”

Öncelikle birinci derece yol akslarına müdahale ederek hastalara ve kamu kuruluşlarına ulaşımın sağlanması için seferber olduklarını belirten Genel Sekreter Alp, “Şimdiye kadar birçok hastayı hastaneye ulaştırma ve cenaze defin işlemiyle ilgili yol açma çalışması yaptık. Ekiplerimiz, bazı mahalle yoluna birkaç defa müdahale etmek zorunda kaldı. Büyükşehir Belediyesi olarak ilimizde kar yağışıyla birlikte kapanan yollara hiçbir aksaklığa mahal vermeden anında müdahale ediyoruz” diye konuştu.


“ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN”

Öte yandan karla mücadele çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise “Allah devletimize zeval vermesin. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’den Allah razı olsun. Büyükşehir olmadan evvel, kar en az 15 gün yerde kalır ve mağdur olurduk. Şimdi ise Büyükşehir Belediyemizin araçları 7/24 bizlere hizmet vermek için çalışıyor” ifadelerini kullandı.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz