OBB TV
BÜYÜKŞEHİRİN SPORCULARI ORDUNUN YÜZ AKI OLDU - 10 Şubat 2020 Pazartesi ORDU
BÜYÜKŞEHİRİN SPORCULARI ORDUNUN YÜZ AKI OLDU

 BÜYÜKŞEHİRİN SPORCULARI ORDUNUN YÜZ AKI OLDU 

ALDIKLARI DERECELERLE GURUR YAŞATTILAR

Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları, farklı branşlarda yurt içinde organize edilen birçok şampiyonada aldıkları madalyalarla önemli başarılara imza atmayı sürdürüyor. Sporun her alanında geleceğin büyüklerine imkânlar sunarak kendilerini geliştirmelerine önderlik eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, bu yatırımların da meyvelerini almaya başladı.

Son olarak Güreş, Judo ve Kick Boks’ta katıldıkları yarışmalarda derece elde eden sporcular aldıkları madalyalarla camiaya büyük gurur yaşattılar. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler alınan başarılardan dolayı sporcuları, teknik ekipleri ve idarecileri tebrik etti.


YILDIZ GÜREŞÇİLER BAŞARILARINA DEVAM EDİYOR

Büyüklerin yanı sıra oluşturulan altyapı ile küçük güreşçilerle de madalyalar almayı sürdüren Büyükşehirspor Kulübü, Sivas’ta yapılan Yıldızlar Grekoromen Güreş Grup Şampiyonası’nda birçok ismi kürsüye çıkarma başarısı gösterdi.

65 kg’da Alperen Berber ikinciliği, 92 kg’da Özcan Dilden birinciliği, 110 kg’da Hüseyin Avni Çil birinciliği, 60 kg’da Ahmet Basat beşinciliği, 51 kg’da Davut Doğru yedinciliği, 51 kg’da Umut Çoban onunculuğu ve 55 kg’da Kazım Tikence yedinciliği elde ederek Antalya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.


JUDOCULAR YARI FİNALE ÇIKTI

Erzurum’da düzenlenen Anadolu Yıldızları Judo Grup Müsabakası’nda Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları 4 altın, 4 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplamda 9 madalya ile bay-bayan takım halinde birinciliği elde etti.

Müsabakalar sonrasında erkeklerde 34 kg Mert Tanay birinci, 42 kg Arda Aşık ikinci, 46 kg Galip Yılmaz ikinci, 50 kg Berkay Başar birinci; kızlarda ise 40 kg Esmanur Damar birinci, 48 kg İremnur Gümüş ikinci, 52 kg Dilan Çelik ikinci, 63 kg Didem Çece üçüncü ve +63 Kg Öykü Gül birinci oldu.

Büyükşehirin judocuları Analig Judo Grup Müsabakası’ndan takım halinde aldıkları bu derece ile 7-8 Mart 2020 tarihleri arasında Samsun ilinde yapılacak olan Anadolu Yıldızları Judo Yarı Finali’ne gitmeye hak kazandı.


KİCK BOKSCULARDAN 3 ÜÇÜNCÜLÜK GELDİ

Büyükşehirspor Kulübü Kick Boks’ta da önemli bir başarı elde etti. Manavgat’ta yapılan Türkiye Okullar Gençler Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları 3 üçüncülük elde ederek kürsüye çıkma başarısı gösterdi.

Şampiyonada; Efe Güven 69 kg Genç Erkek A Light Contact’ta üçüncü, Sıla Yurdanur Yılmaz 60 kg Genç Bayan A Light Contact’ta üçüncü, Yağız Akgül ise 69 kg Genç Erkek B Light Contact’ta 3. oldu.


BAŞKAN GÜLER: “DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler kazanılan başarılardan dolayı sporcuları, teknik ekipleri ve idarecileri tebrik etti. Başkan Güler, “Sporcularımız yurt içinde ve yurt dışında önemli başarılara imza atmaya devam ediyor. Bundan sonra daha büyük başarılar elde etmeleri için sporcularımıza destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz