OBB TV
SU ALTI FOTOĞRAFLARI ÜNYEDE - 9 Şubat 2020 Pazar ORDU
SU ALTI FOTOĞRAFLARI ÜNYEDE

 SU ALTI FOTOĞRAFLARI ÜNYEDE 

1 AY SANATSEVERLERİN BEĞENİSİNE SUNULACAK
Ordu’nun güzelliklerini her platformda sergilemek için çalışmalar yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi “Su Altında Ordu” isimli fotoğraf sergisini Ünye’de sanatseverlerin beğenisine sundu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye Hizmet Binasının sergi salonunda düzenlenen sergideki 30 adet fotoğraf 1 ay süre ile vatandaşların ziyaretine açık olacak.



Ordu Üniversitesi Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Aydın önderliğinde profesyonel Su Altı Fotoğrafçısı Recep Şen ve Sedat Türkmen’in geniş açı ve mikro çekimlerle su altında yaşayan canlıların ve farklı manzaraların kayıt altına alınarak oluşturduğu ‘Su Altından Ordu’ sergisi vatandaşlar tarafından da büyük ilgi gördü.

Sergi açılışında konuşan Doç. Dr. Mehmet Aydın, " Bilimsel amaçlı dalış yaptığımızda suyun altındaki canlıları da fotoğraflandırıp videolarını çekiyoruz. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesinin yaptığı proje kapsamında bu fotoğrafları sergiliyoruz. Ortaya çıkan fotoğraflar gerçekten harika. Ne kadar önemli zenginliklerimizin olduğunu bu fotoğraflar sayesinde herkes rahatlıkla görebilir. Böyle eserlerin çekilmesi için olanak veren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr.Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ediyorum” dedi.



Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Daire Başkanı Zabit Yön ise, "Ordumuz uçsuz bucaksız yaylaları, mavi bayraklı plajları, yem yeşil orman örtüsü içerisinde mesire yerleri, 2 bin 500 yıllık yerleşimleri, maneviyatımızı ve ecdadımızı hatırlatan, türbeleri gibi eşine az rastlanabilecek bir kültür, doğa ve coğrafya güzelliğine sahiptir. Bu vesile ile şehrimizin muazzam tabiatına, canlılığına ve çeşitliliğine ayrı bir bakış açısı sunuyoruz. Bu vesile ile de denizaltı fotoğrafları ile bir kez daha ilimizin güzelliğini gözler önüne seriyoruz" şeklinde konuştu

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz