OBB TV
BÜYÜKŞEHİR GÖREVİNİN BAŞINDA - 8 Şubat 2020 Cumartesi ORDU
BÜYÜKŞEHİR GÖREVİNİN BAŞINDA

 BÜYÜKŞEHİR GÖREVİNİN BAŞINDA 

BÜYÜKŞEHİR 374 ARAÇ VE 450 PERSONEL GÖREV BAŞINDA

Yoğun kar yağışı, tüm yurtta olduğu gibi Ordu’da da etkisini gösteriyor. Ordu Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler ise yol açma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.


ÇALIŞMALAR 7/24 DEVAM EDİYOR

19 ilçece 450 personel, 374 araç ve iş makinesiyle karla mücadeleyi sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, gece saatlerinden itibaren yoğun kar yağışından dolayı kapanan 335 mahalle yolunu ulaşıma açtı. Kapalı olan 125 mahalle yolunun açılması için çalışmalar aralıksız devam ediyor.


GÜRGENTEPE KABADÜZ AKKUŞ’TA KAR KALINLIĞI BİR METREYİ BULDU

Etkisini gösteren yoğun kar yağışıyla birlikte 125 mahalle yolunun kapalı olduğunu belirten yetkililer, ortalama kar kalınlığının orta kesimlerde 50 cm ve yüksek kesimlerde ise 80 cm’yi bulduğunu açıkladı. Ordu’da kardan en çok etkilenen ilçelerden Gürgentepe, Kabadüz ve Akkuş’ta ise yaklaşık 1 metreye yakın kar kalınlığının olduğu ifade edildi.


12 HASTA VE 20 CENAZE İÇİN MÜDAHALEDE BULUNULDU

Ordu Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler bir taraftan kar temizleme çalışmalarına devam ederken diğer taraftan da il genelinde 12 hasta ve 20 cenaze için müdahalede bulundu.


19 İLÇEDE 450 PERSONEL VE 374 ARAÇ VE İŞ MAKİNASI GÖREV BAŞINDA

Başkan Dr.Mehmet Hilmi Güler, karla mücadele çalışmalarında önceliğin hastalara ve cenazelere ulaşılması, grup yolları ve okul yollarının açılması olduğunu ifade ederek, “Ekiplerimiz, 19 ilçenin tamamında zor şartlar altında görev yapıyor. Aldığımız tedbirler sayesinde şuana kadar olumsuz bir durum olmadı. Şuan sahada 450 personel ve 374 araç ve iş makinası görev yapıyor. Önceliğimiz, hastalara ve cenazelere ulaşmak, grup yolları ve okul yollarının açılmasını sağlamaktır. Aciliyet gerektiren müdahalelerin ardından, mahalle yollarını ve diğer yolları açıyoruz” şeklinde konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz