OBB TV
MEHMET HİLMİ GÜLER “SPORCULARIMIZ İLİMİZİ DÜNYAYA DUYURACAK” - 9 Temmuz 2019 Salı ORDU
MEHMET HİLMİ GÜLER “SPORCULARIMIZ İLİMİZİ DÜNYAYA DUYURACAK”

 MEHMET HİLMİ GÜLER “SPORCULARIMIZ İLİMİZİ DÜNYAYA DUYURACAK” 

HİLMİ GÜLER: “SPORCULARIMIZ İLİMİZİ DÜNYAYA DUYURACAK”

Edirne’de düzenlenen 658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde elde ettikleri 1 birincilik ve 1 ikincilik ile ilimize dönen Ordu Büyükşehir Belediyesi Güreş Kulübü sporcuları Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i makamında ziyaret etti.

Sporcuları tebrik ederek ahlaken de örnek olacak kişiler olmalarını temenni eden Başkan Güler, “Erdemli davranışları geliştirdiğimiz gibi sporda da ilimizi hak ettiği yere taşıyacağız. Sporcularımız ilimizin ve ülkemizin adını inşallah dünyaya duyuracaklar” dedi.


“SİZİ CANIGÖNÜLDEN KUTLUYORUM”

Ordu’nun adını her yerde duyurmaya devam edeceklerinin altını çizen Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Bugün aslanlarımızı ağırlıyoruz. Daha güzel çalışmalar yapacaklar. Ordu’muzun, ülkemizin adını dünyaya duyuracaklar. Hocalarımıza özellikle teşekkür ediyoruz. Sadece sporcu olarak değil ahlaken de erdemli davranışlarla örnek olmanızı diliyorum. Erdemli davranışları geliştirdiğimiz gibi sporu da birlikte düzelteceğiz. Buradan örnek bir nesil çıkacak. Bununla ilgili gece gündüz çalışıyoruz. Sizi canıgönülden kutluyorum. Allah gücünüzü kuvvetinizi arttırsın” şeklinde konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz