OBB TV
GÖLKÖY İLÇE BAŞKANI YAŞAR YILMAZ OLDU - 29 Ocak 2020 Çarşamba ORDU
GÖLKÖY İLÇE BAŞKANI YAŞAR YILMAZ OLDU

 GÖLKÖY İLÇE BAŞKANI YAŞAR YILMAZ OLDU 

GÖLKÖY İLÇE BAŞKANI YAŞAR YILMAZ OLDU

BİR DAVA ADAMI YAŞAR YILMAZ’IN GÖLKÖY’DE AK PARTİ BAYRAĞINI EN YÜKSEKLERE ÇIKARACAĞINDAN ŞÜPHEM YOK..!

Bir süre önce istifa eden Altınordu İlçe Başkanlığı ve Gölköy İlçe Başkanlığının atamaları yapıldı. İl Başkanı Halit Tomakin ile birlikte Genel Merkez Teşkilat Başkanlığında, Teşkilat Başkan Erkan Kandemir’in elinden Altınordu İlçe Başkanlığına Selman Altaş , Gölköy İlçe Başkanlığına Yaşar Yılmaz atanmak üzere yetki belgelerini aldı. Gölköy’den İlçe Başkan adayı olarak Ankara’ya, Yaşar Yılmaz, Kenan Çelenk ve Melahat Erkoç çağrıldı.




GÖLKÖY , BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ BİR İLÇEMİZ

İl Başkanı Halit Tomakin yaptığı açıklamada, "Yaşar Yılmaz kardeşim bilgisi ve tecrübesi ile, Gölköy’de sivil toplum kuruluşlarında görev yapmış, milli görüş geleneğinden gelen, AK PARTİ’nin kuruluşunda Gölköy’de önemli katkıları olmuş, Belediye Meclis Üyeliğimizi yapmış değerli bir yol arkadaşım. Bir dava adamı olan Yaşar Yılmaz kardeşim, gelenekten geleceğe Gölköy'de, AK PARTİ bayrağını en yüksek burçlara çıkaracağından hiç bir şüphem yok. Her ilçemiz gibi Gölköy ilçemiz de bizim göz bebeğimiz. Yaşar Yılmaz kardeşimiz de öyle. Bu vesile ile yine kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.


GÖLKÖY İLÇE BAŞKANI YAŞAR YILMAZ KİMDİR

1971 yılında Gölköy'de doğdu. İlkokulu köyünde orta ve lise tahsilini Gölköy İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. Siyasi hayatına 1988 yılında MGV (Milli Gençlik Vakfı) ile başladı. 1995 Refah Partisi yönetim kurulu üyeliği ve Fazilet Partisi ilçe yönetim kurulu üyeliğinde bulundu. 2001 tarihinde Adalet ve Kalkınma Partisi üyeliği 2002 AK Parti yönetim kurulu üyeliği, ilçe başkan yardımcılığı görevlerini 2020 yılına kadar sürdürdü. 1 dönem Gölköy Belediye meclis üyeliği yaptı. Gölköylüler dernek başkanılığı yapmaktadır. Evli ve 5 çocuk babasıdır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz