OBB TV
ALTINORDU İLÇE BAŞKANI SELMAN ALTAŞ OLDU - 29 Ocak 2020 Çarşamba ORDU
ALTINORDU İLÇE BAŞKANI SELMAN ALTAŞ OLDU

 ALTINORDU İLÇE BAŞKANI SELMAN ALTAŞ OLDU 

ALTINORDU İLÇE BAŞKANI SELMAN ALTAŞ OLDU

Bir süre önce istifa eden AK Parti Altınordu ve Gölköy İlçe Başkanlıklarının atamaları yapıldı. İl Başkanı Halit Tomakin ile birlikte Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir tarafından Altınordu İlçe Başkanlığına Selman Altaş, Gölköy İlçe Başkanlığına Yaşar Yılmaz atanarak yetki belgelerini aldı. 


AK PARTİ TÜRKİYE’NİN ZİRVESİNDE UMUDUN VE YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE'NİN ADIDIR

İl Başkanı Halit Tomakin, "Bilindiği gibi bir süre önce istifa ile boşalan Altınordu ve Gölköy İlçe Başkanlkları için Altınordu’dan 14, Gölköy’den 14 aday adayı arkadaşımız İlçe Başkanı olabilmek için müracaatta bulunmuşlardı. Müracaat eden sayıya bakıldığında AK PARTİ hala Türkiye’nin zirvesinde olduğunun göstergesidir. Yine böyle yoğun bir müracaat sayısı ile partimize ve Liderimize teveccühün olduğunu görmek bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. İlçe Başkanlığına müracaat eden her bir dava arkadaşımızın bu görevleri layıkıyla yapacağına inancım tamdır. Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın gerek temayül yoklamaları gerekse saha çalışmaları neticesinde bir arkadaşımıza görevi tevdi etti" dedi.




ALTINORDU TEŞKİLATI ORDU’DA VE KARADENİZ’DE PARMAKLA GÖSTERİLECEK BİR TEŞKİLAT OLACAKTIR

Başkan Tomakin, Altınordu İlçe Başkanlığına atanan Selman Altaş’a başarılar dileyerek, Selman kardeşim 1 yıldır İl Yönetiminde, İl Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanlığımızı başarı ile yürütüyordu. Bugüne kadar yapmış olduğu değerli katkıları için kendisine teşekkür ediyorum. Şimdi görev değişikliği ile Altınordu İlçe Başkanlığı gibi sorumluluğu ağır olan bu kutlu davanın başka bir biriminde görev yapacak. Selman Kardeşim bu görevi de tevazu ve samimiyet ile yerine getireceğine yürekten inanıyorum. AK PARTİ‘nin bayrağını daima en yükseklerde dalgalandıracak, Altınordu teşkilatını bulunduğu yerden daha yukarılara taşıyarak, Ordu’da ve Karadeniz’de parmakla gösterilecek bir teşkilat yapacaktır. Yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum.


SELMAN ALTAŞ AK PARTİ BİR DÜNYA GÖNÜL'E GİREBİLMENİN ADIDIR

Altınordu İlçe Başkanlığı'na atanan Selman Altaş, yaptığı konuşmada; “AK PARTİ bir dünya gönüle girebilmenin adıdır. Bu kutlu davada bizi büyüklerimiz uygun gördüler, millete hizmet yolunda Altınordu’ya Başkan olarak görevlendirdiler. Tarafımıza hangi görev verilirse verilsin, kutsaldır, onurludur, gururludur. İnşallah hep birlikte Altınordu’lu hemşehrilerimizi de yanımıza alarak, tarafıma tevdi edilen bu ulvi görevi onurla, gururla, aşkla çalışarak başarıdan başarıya koşacağız . El birliği ile üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir iş yok dedi.



SELMAN ALTAŞ KİMDİR

1985 yılında ORDU'da doğdu. İlk, Orta ve Lise tahsilini ORDU'da tamamladı. Ordu Üniversitesi Deniz Bilimleri Fakültesinden Mezun Oldu. Aynı Üniversitede Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 6. Olağan İl Kongresinde İl Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. ORDU'da önemli istihdam sağlayan kuruluşlardan ALTAŞ Şirketler Grubunun, Eğitim kolu olan Namık Altaş Koleji'nde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir. İyi derecede ingilizce bilen Altaş, Evli ve 1 Çocuk Babasıdır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz