OBB TV
HUAWEİNİN TEKNOLOJİ TIRI ORDUDA - 8 Temmuz 2019 Pazartesi ORDU
HUAWEİNİN TEKNOLOJİ TIRI ORDUDA

 HUAWEİNİN TEKNOLOJİ TIRI ORDUDA 

Akıllı telefon sektörüne hızlı bir giriş yapan, diğer telefon markalarına göre daha genç olmasına rağmen ürünlerini sürekli geliştiren ve adını daha çok duyurmaya başlayan Huawei Teknoloji TIR’I Ordulularla buluşuyor.

Huawei’in global 5G etkinlikleri kapsamında, Türkiye’ye gelen 5G Teknoloji TIR’I, 8 Temmuz 2019 Pazartesi günü Ordu’da olacak. Sadece on günlüğüne Türkiye’de kalacak bu TIR , İstanbul ve Ankara’dan sonra Ordu’yu ziyaret edecek.

Ordu Büyüşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in dijital alanda ‘akıllı şehir’ projesi kapsamında 2 ay önce Ordu Büyüşehir Belediyesi ile Turkcell ortaklığında akıllı şehir protokolü imzalayan Huawei, teknoloji TIR’ı İstanbul ve Ankara’nın dışında sadece Ordu’ya gönderiyor.

8 Temmuz tarihinde Ordu’daki teknoloji severler Huawei’in 5G teknolojisini incelemelerini yanı sıra, 5G ile ilgili kullanım senaryolarını deneyimleme fırsatı bulacaktır.

Teknoloji TIR’ın da gelecekte fiber hızda internete bağlanacak 5G kullanıcı terminalleri ile sanal gerçeklik gözlüğü ile bilgisayara gerek kalmadan bulut üzerinden oyun oynanabilecek teknoloji tanıtılacak. Ayrıca teknoloji TIR’ın ziyaret edecek olanlar 5G hızında karar alabilen robot kaleciye gol atmayı deneyecek.

Huawei’den yapılan açıklamada “5G teknolojisi, dijitalleşme ve akıllı şehir dönüşümünde çok önemli bir rol oynayacaktır. 5G’de dünyada teknoloji lideri Huawei olarak en son teknolojimizi Ordu’da bulunan teknoloji severler ile paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz” denildi.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz