OBB TV
KARADENİZDE FEDERASYONUN İLK BAŞKANI BELLİ OLUYOR - 15 Ocak 2020 Çarşamba ORDU
KARADENİZDE FEDERASYONUN İLK BAŞKANI BELLİ OLUYOR

 KARADENİZDE FEDERASYONUN İLK BAŞKANI BELLİ OLUYOR 

Kuruluş işlemleri kısa bir süre önce tamamlan Karadeniz Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu’nun ilk yönetimi 29 Ocak 2020 Pazartesi günü belli olacak.


29 Ocak 2020 Çarşamba günü saat 11.30′ da Ordu Atatürk Spor Salonu toplantı odasında gerçekleştirilecek Karadeniz Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu 1. Olağan Genel Kurulu’ndaki seçime Ordu Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı  Erdem Aksu’nun listesi girecek.

Başkan adayı Erdem Aksu yaptığı açıklamada, “Türkiye Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Konfederasyonuna” (TVHGKF) bağlı “Karadeniz Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu” (KVHGF) olarak Konfederasyonumuza bağlı kurulan üçüncü “FEDERASYON” olmanın haklı gururunu taşıyoruz. İlklere imza atmayı gelenek haline getirmiş voleybol sevdalısı olan yol arkadaşlarım ile birlikte 29.01.2020 çarşamba günü saat: 11.30'da yapılacak olan İlk Olağan Genel Kurulumuzda Federasyon Başkanlığına aday olduğumu saygı ile ilan ederken, voleybol hakem ve gözlemci kardeşlerimin Genel Kurulumuza teşriflerini bekliyorum’ ifadelerine yer verdi.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz