OBB TV
ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLANDI - 10 Ocak 2020 Cuma ORDU
ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLANDI

 ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLANDI 

“ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ” KUTLANDI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” münasebetiyle düzenlenen kutlama etkinliğinde Ordu ili genelinde görev yapan gazeteciler ile bir araya geldi.

Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Altınordu Belediyesince düzenlenen “Çalışan Gazeteciler Günü” kutlama etkinliğine, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile birlikte Vali Seddar Yavuz, Altınordu Belediye Başkan Vekili İsa Hitaloğlu, Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın, 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti ve Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı Erdoğan Erişen, Ordu Radyo ve Televizyon Gazetecileri Derneği Başkanı Birol Yılmaz, Ünye Gazeteciler Derneği Başkanı İbrahim Coşkun ile Ordu genelinde görev yapan gazeteciler katıldı.


BAŞKAN GÜLER, “BASINI AİLEMİZİN EN AKTİF GÖZLEMCİLERİ OLARAK GÖRÜYORUZ”

Basın mensuplarıyla yeni dönemde güzel işler yaparak Ordu’yu örnek bir şehir haline getirebileceklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Çok namuslu, dürüst, şeffaf bir aile olarak, basın mensuplarıyla Ordumuz çok iyi noktalara geldi. Yeni dönemde de birlikte güzel çalışmalar yapacağız. Basın bizim gözümüz, kulağımız, beynimiz aynı zamanda da vicdanımız. Yeni dönemde çok şeyler bekliyoruz. Basını ailemizin en aktif gözlemcileri olarak görüyoruz. Ordu’yu birlikte örnek şehir yapabiliriz. Büyük bir emek sarf ediyoruz. Sizlere bütün imkânlarımızı açmaya hazırız. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyor, ahirete intikal eden çalışan gazetecilerimizi de rahmetle anıyorum” dedi.


VALİ YAVUZ, “İLİN GELİŞİMİNE SUNDUĞUNUZ KATKILAR İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Ordu Valisi Seddar Yavuz programda yaptığı konuşmada, “Ordu vizyonunun gelişimine sunduğunuz katkılar için siz basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ordu olarak olumlu örneklere, iyi uygulamalara ve mülki uygulamaların teşvik edilmesine son derece ihtiyacımız var. Bizim iyiliği çoğaltmaya, güzelliği artırmaya, gönül almaya ihtiyacımız var.. Ordu’nun geleceğine olan inancımız tam. 10 Ocak’ın aynı zamanda İdareciler Günü olduğunu hatırlatırken, hepinizi tebrik ediyorum” diye konuştu.


ATİLLA ŞİMŞEK, “GAZETECİLİK ZOR VE MEŞAKKATLİ”

Yarım asrı aşkın süredir mesleğin içinde yer aldığını söyleyen gazeteci Atilla Şimşek ise “Gazetecilik zor, meşakkatli bir iş. Mesleğe başlayalı 60 yıl oldu. Bu mesleğe matbaadan başladık, bugüne kadar geldik. İnşallah uzun yıllar birlikte olmayı diliyorum. Mutlu olun, saygı ve sevgi görün” şeklinde konuştu.

“Çalışan Gazeteciler Günü” kutlama etkinliği, programa katılan basın mensuplarına günün anısına hazırlanan hediyelerin takdim edilmesi ile sona erdi.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz