OBB TV
BAŞKAN GÜLER TUR İŞLETMECİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ - 10 Ocak 2020 Cuma ORDU
BAŞKAN GÜLER TUR İŞLETMECİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

 BAŞKAN GÜLER TUR İŞLETMECİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ 

BAŞKAN GÜLER TUR İŞLETMECİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Orta Karadeniz’de günü birlik ve konaklamalı tur düzenleyen seyahat acentaları ile bir araya geldi.

Ordu Büyükşehir Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Ordu’nun turizm geleceği hakkında istişareler yapıldı. Turizm çalışmalarının ve hedeflerinin ele alındığı toplantıda tur sahibi firmaların da görüşlerine yer verildi.

Toplantıya Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkan Yardımcısı Ali Bilir, Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar ve çok sayıda tur işletmecisi katıldı.


“ORDU’YA GELENLER, ORDU’DA BİR ŞEYLERİN DEĞİŞTİĞİNİ GÖRMELİ”

Nisan ayından itibaren Ordu’da değişimlerin kendini göstereceğini söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ordu’nun kalkınması için 3 hedef seçtik. Birincisi yüksek teknoloji, ikincisi çağdaş turizm, üçüncüsü de nitelikli tarım. Çağdaş turizm adına yapılacak her şeyde şehrimiz müsait durumda. Ordu’muz tarihi ve kültürel anlamda zengin bir şehir. Burada gezip göreceğimiz 155 farklı destinasyon alanımız var. Dünyada hemen hemen gezmediğim yer kalmadı ama Ordu kadar güzel bir şehir görmedim. Ordu’nun turizm anlamında birçok eksikliğini nisan ayına kadar tamamlamak istiyoruz. Nisandan itibaren Ordu’ya gelenler Ordu’da bir şeylerin değiştiğini görmeli” dedi.


“BİZE AKIL VERİN, YOL GÖSTERİN”

Herkesin aynı amaç doğrultusunda bir arada olduğunun altını çizen Başkan Güler, “Sizler bizim takımımızın bir oyuncusu, ailemizin bir parçasısınız. Bize akıl verin, yol gösterin. Sizler bu işin içerisindesiniz ve her şeyi daha iyi biliyorsunuz. Hep birlikte pişirelim hep birlikte yiyelim. Hepimizin amacı burada aynı. Siz kuralları koyun biz uygulayalım” şeklinde konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz