OBB TV
SIRRIPAŞA CADDESİNDEKİ ÇALIŞMALARIN 3 AYDA TAMAMLANMASI HEDEFLENİYOR - 4 Ocak 2020 Cumartesi ORDU
SIRRIPAŞA CADDESİNDEKİ ÇALIŞMALARIN 3 AYDA TAMAMLANMASI HEDEFLENİYOR

 SIRRIPAŞA CADDESİNDEKİ ÇALIŞMALARIN 3 AYDA TAMAMLANMASI HEDEFLENİYOR 

SIRRIPAŞA CADDESİ’NDEKİ ÇALIŞMALARIN 3 AYDA TAMAMLANMASI HEDEFLENİYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu’da yaya trafiğinin en yoğun olduğu Sırrıpaşa Caddesi’nde yapılan altyapı çalışmalarının ardından gerçekleştirilen halı saha çimi uygulamasını yerinde inceledi.

Sırrıpaşa Caddesi’nde OSKİ ekiplerince başlatılan altyapı çalışmaları sona erdi. Yakın zamanda başlayacak olan üstyapı ve cephe iyileştirme çalışmaları öncesi vatandaşların ve esnafların yağmurlu havalarda sıkıntı yaşamaması amacıyla Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından ilginç bir yöntem geliştirildi ve kullanılmayan halı saha halıları sökülerek caddeye serildi. Bu uygulamanın ardından esnaf ve vatandaşların memnuniyetini kazanan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Sırrıpaşa Caddesi’ne giderek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Burada esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Güler, caddede gerçekleştirilecek çalışmaların 3 ay içerisinde tamamlanmasını hedeflediklerini söyledi.


“VATANDAŞLARIMIZIN AYAĞINA TAŞ DEĞMESİN”

İncelemeler sonrası konuşan Başkan Güler, “Sırrıpaşa Caddesi'nde gerçekleştirilen uygulamamız vatandaşlar ve esnaflarımız tarafından olumlu karşılandı. İstiyoruz ki vatandaşlarımızın ayağına taş bile değmesin. Onların mutluluğu bizim için çok önemli. Burası çok işlek bir cadde. Altyapısı çok kötü bir durumdaydı. OSKİ ekiplerimizin uzun uğraşlar sonucu yaptığı çalışmalarla caddenin altyapısı tamamen yenilendi. Ordu bu caddeyi yeniden kazandı. Şimdi üstyapı çalışmalarına gelindi. Sırrıpaşa Caddesi’ndeki çalışmalarımızı 3 ay içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz. Daha sonrasında Süleyman Felek Caddesi’nde çalışmalarımıza başlayacağız. Geçmişte İstanbul'da bulunan İstiklal ve Bağdat Caddesi gibi işlek caddelerde doğal gaz çalışmaları yapmıştık. Şimdi bu tür hizmetleri güzel memleketim Ordu'da gerçekleştireceğiz. Halkımızın yüzü gülüyor, bizim de yüzümüz gülüyor. Ordu’nun her anlamda çekim merkezi olması için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.


“ZEKÂNIN VE ESPİRİNİN SINIRI YOK”

Gerçekleştirilen geçici uygulama sonrası sosyal medyada yer alan esprili yorumlara esprili bir dille cevap veren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Vatandaşlarımızdan kramponlarımızı alıp çim halıda futbol oynayalım şeklinde yorumlar yazan oldu . Gerekirse onu da yaparız. Zekânın ve esprinin sınırı yok. Espriyle hayatımızı güzelleştirmemiz de lazım. Bütün mesele hemşehrilerimin mutlu olması” diye konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz