OBB TV
BÜYÜKŞEHİRDEN “AİLE DANIŞMA HİZMETLERİ SEMİNERİ” - 2 Ocak 2020 Perşembe ORDU
BÜYÜKŞEHİRDEN “AİLE DANIŞMA HİZMETLERİ SEMİNERİ”

 BÜYÜKŞEHİRDEN “AİLE DANIŞMA HİZMETLERİ SEMİNERİ” 

BÜYÜKŞEHİRDEN “AİLE DANIŞMA HİZMETLERİ SEMİNERİ”

Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışanlara yönelik eğitim seminerlerine ara vermeden devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda Uzman Psikolog Evlilik ve Aile Danışmanı Bilge Bol tarafından verilen eğitime Genel Sekreter Yardımcısı Ali Erdal Gülderen, daire başkanları, şube müdürleri ve çalışanlar katıldı.

Bilge Bol tarafından verilen eğitim seminerinde; toplumsal değişimin aile üzerindeki etkileri, aile içi iletişim, evlilik öncesi çiftlerin evlilikten beklentileri ve yaşanan sorunlar ele alındı. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Aile Danışma Merkezi’nin amaçlarının da konuşulduğu toplantıda, çalışanlara çok kapsamlı eğitim verildi.


GÜLDEREN: “HEDEFİMİZ MUTLU ŞEHİRLER”

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Aile Danışma Merkezi’ndeki amacın “Mutlu aileler ve mutlu Türkiye” olduğunu ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Ali Erdal Gülderen, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile hayata geçirilecek olan Aile Danışma Merkezi’mizde sağlıklı aile, mutlu aile ve mutlu Ordu’yu hedefliyoruz. Çünkü mutlu şehirler, mutlu Türkiye demektir. Uzman Psikolog Evlilik ve Aile Danışmanı Bilge Bol’un da bahsettiği üzere aile birliğinin aldığı birtakım yaralarla beraber kurumların bu konu üzerine daha fazla eğilmesi gerektiği ortaya çıkmıştır. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak bugün bu konuda gerçekleştirdiğimiz seminer ve daha sonra Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile kurulacak olan Aile Danışma Merkezi bu konuda gösterdiğimiz duyarlılığı ortaya koymaktadır. Mutlu aile birliğinin daha da güçlendirilmesi için açılan merkezimizde yapılması gereken ne varsa yapacağız” dedi.


BİLGE BOL: “SADECE BİREYLER DEĞİL, AİLE VE TOPLUM DA ÖNEMLİ”

Yaşadığımız toplumda aile ve bireylerin çok fazla sorunlarının olduğunun altını çizen Bilge Bol, “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak açılacak olan Aile Danışma Merkezi’mizde kişilerin farkındalık kazanmaları ve sorunlarını çözme noktasında onlara destek verilmesini hedefliyoruz. Merkezimizde, aile güçlerinin ortaya çıkartılmasının yanı sıra toplumsal psikolojik danışmanlık hizmetleri de vereceğiz. Ayrıca bu eğitim seminerlerini yaygınlaştırarak toplumun geneline yayacağız. Bu merkezin kurulmasına vesile olacak olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve ekibine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz