OBB TV
ADEM ATİKDEN YENİ YIL ZİYARETLERİ - 1 Ocak 2020 Çarşamba ORDU
ADEM ATİKDEN YENİ YIL ZİYARETLERİ

 ADEM ATİKDEN YENİ YIL ZİYARETLERİ 

ADEM ATİK’DEN YENİ YIL ZİYARETLERİ

2019 yılının geride kalmasıyla birlikte 2020’nin ilk doğan bebeğini ve yeni yılda çalışan kamu görevlilerini Ordu Valisi Seddar Yavuz ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adem Atik ziyaret etti.

Ordu Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde dünyaya gözlerini açan Emine ve Aşkın Özdemir çiftinin bebeği yeni yılda hastanenin ilk bebeği oldu. Sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen bebeğe Ceren ismi verildi. Özdemir çiftini tebrik eden Vekil Adem Atik hediye takdiminde de bulundu. Daha sonra İtfaiye teşkilatına giden Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adem Atik, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp ve Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun burada görev yapan personellerin yeni yılını kutladı.


“CEREN BEBEK VATANIMIZA VE MİLLETİMİZE HAYIRLI BİR EVLAT OLSUN”

Ziyaretler sonrası konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adem Atik, “Yeni yılın ilk bebeği Ceren dünyaya geldi. Hem 2020’nin ilk bebeği olması hem de adının Ceren olması bizleri oldukça duygulandırdı. Ceren bebeğin vatanımıza ve milletimize hayırlı bir evlat olmasını diliyorum. Allah analı babalı büyütsün. Bahtı her daim açık olsun. Yeni yılda bizler için çalışan tüm görevlilerimizin yeni yılını kutluyorum” dedi.


Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz