OBB TV
BAŞKAN DR. MEHMET HİLMİ GÜLERİN YENİ YIL MESAJI - 30 Aralık 2019 Pazartesi ORDU
BAŞKAN DR. MEHMET HİLMİ GÜLERİN YENİ YIL MESAJI

 BAŞKAN DR. MEHMET HİLMİ GÜLERİN YENİ YIL MESAJI 

KARDEŞLİK EN BÜYÜK HAZİNEMİZDİR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler yayınladığı yeni yıl mesajında, ülke olarak en büyük değer ve en büyük hazinenin kardeşlik olduğunu belirterek, “Bizler ülkemizin büyümesi, ilerlemesi, bölgesinde ve dünyada güçlü, saygın, etkili bir ülke olması için çok çalışacağız” dedi.


Başkan Güler mesajında şu görüşlere yer verdi:

Mutlulukları, üzüntüleri ve acıları ile bir yılı daha geride bırakarak, beklentiler ve yeni ümitlerin heyecanıyla yeni bir yıla merhaba diyoruz.

Ne mutlu bizlere ki milletçe birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde daha güçlü ve geleceğe daha güvenle bakan bir ülke olarak, yeni beklentiler ve yeni umutlar ile dolu bir yıla giriyoruz. Aynı azim ve kararlılıkla geleceğe yürümeye devam edeceğiz.

Aynı topraklarda yaşayan insanlar olarak, bizler için daha güzel bir geleceğin; önce vatanımızı çok sevmekten, ardından ise çok çalışarak birbirimize karşı yardımsever, anlayışlı ve hoşgörülü olmaktan geçtiğini düşünüyorum.

Bizler ülkemizin büyümesi, ilerlemesi, bölgesinde ve dünyada güçlü, saygın, etkili bir ülke olması için en büyük değerimiz ve en büyük hazinemiz olan kardeşliğimizi muhafaza ederek; bunu bozmaya, yıpratmaya çalışanlara karşı hep birlikte mücadele edeceğiz.

Başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere sivil toplum örgütleri ve toplumun tüm kesimleriyle birlikte el ele verip daha çok üretmek bizi aydınlık geleceğe taşıyacaktır. Yeni yılda da halkımıza en iyi ve etkin hizmetleri vermeyi kendimize ilke edindik. Şehrimizde hayırlı hizmetlere imza atmak için gecemizi gündüzümüze katarak gayretle çalışmayı sürdüreceğiz. İnanıyoruz ki çok çalıştığımız müddetçe şehrimiz daha da güzelleşecek, değişecek ve yenilenecektir.

Destekleriniz yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarımızda bizlere büyük güç katıyor. Çalışmalarımızın odağında daima sizler oldunuz. Bundan sonra da hizmeti ayağınıza getiren bir anlayış, inanç ve aşkla sizlerin teveccühü ve takdirine layık olmaya çalışacağız.

Bu duygularla 2020 yılının hepimiz için mutlu, sağlıklı, huzurlu, başarılı ve kardeşlik içinde geçmesini temenni ediyor, bütün hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz