OBB TV
OKÇULUK ŞAMPİYONASI BAŞLADI - 5 Temmuz 2019 Cuma ORDU
OKÇULUK ŞAMPİYONASI BAŞLADI

 OKÇULUK ŞAMPİYONASI BAŞLADI 

HİLMİ GÜLER: “ATA SPORUMUZ OKÇULUKLA TARİHİMİZE TARİH YAZDIK”

Ordu Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen ve 4 gün sürecek olan 2019 Yıldızlar ve Gençler Açık Hava Türkiye Şampiyonası’nın açılış töreni Ordu 19 Eylül Stadyumu’nda gerçekleştirildi.

Atalarımızın okçulukta tarihimize tarih yazdığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ata sporumuz olan okçuluk bizim burada tarihle buluşmamızı sağlayacaktır. Büyükşehir Belediyesi olarak okçuluk sporunu bütün kalbimizle destekliyoruz” dedi.


HİLMİ GÜLER: “OK GİBİ DOSDOĞRU GİDİN”

Ordu 19 Eylül Stadyumu’nda start verilen şampiyonaya ülkemizin dört bir yanından 486 sporcu katıldı.

Programda konuşan Başkan Güler, “Bugün ata sporunun en güzel temsilcileri ve en başarılı temsilcileri yarışa başlayacaklar. Sizlerin yay gibi gerilmenizi, ok gibi dosdoğru gitmenizi temenni ediyorum. Bu sporla tarihimize tarih yazdık. Atalarımız oku ve yayı en iyi kullanan kişilerdi. Onların anılarını oklarımızı atarak yaşatacağız. Ata sporumuz olan okçuluk bizim burada tarihle buluşmamızı sağlayacaktır. Bugün 486 okçunun başarılı yarışmasını izleyeceğiz. 14 tane de Ordulu okçumuz var. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak bu sporu bütün kalbimizle destekliyoruz” diye konuştu.

2019 Yıldızlar ve Gençler Açık Hava Türkiye Şampiyonası 7 Temmuz Pazar günü sona erecek.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz