OBB TV
BAŞKAN TÖRENDEN SÜRPRİZ ZİYARET - 26 Aralık 2019 Perşembe ORDU
BAŞKAN TÖRENDEN SÜRPRİZ ZİYARET

 BAŞKAN TÖRENDEN SÜRPRİZ ZİYARET 

“SEÇİLDİĞİMİZ GÜNDEN BU YANA UYKUYU KENDİMİZE HARAM KILDIK”

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Saraycık Mahallesinde yaşayan ve kendisini telefonla arayarak evine davet eden Mehmet-Huriye Bektaş çiftinin isteğini kırmayarak evlerine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

İnsanı merkeze alan hizmet anlayışıyla projeler üreten ve bu projeleri hayata geçiren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, yaptığı çalışmaların yanı sıra şehri ve şehirde yaşayan her bir ferdi dinlemeye devam ediyor. Her fırsatta mahalleleri ziyaret eden, kimi zaman dolmuşta kimi zaman bir okulda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tören, bu hususta Ordu kamuoyunun da takdirini kazanıyor.


BAŞKAN TÖREN YAŞLI ÇİFTİN DAVETİNİ KIRMADI

Altınordu Belediyesi’ni ziyaret eden herkesi makamında ağırlayan Başkan Tören, istek ve taleplere de kayıtsız kalmıyor. Bu kapsamda Saraycık Mahallesinde yaşayan Mehmet Huriye Bektaş çifti, Başkan Tören’i telefonla arayarak evlerine davette bulundu. Bu davete kayıtsız kalmayan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören,  Mehmet-Huriye Bektaş çiftinin Saraycık Mahallesindeki evine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.


MEHMET-HURİYE BEKTAŞ ÇİFTİ BÜYÜK MUTLULUK YAŞADI

Çat-kapı yapılan ziyarette Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’i gören Huriye ve Mehmet Bektaş çifti büyük mutluluk yaşadı. Başkan Tören’i evlerine davet eden ve çay ikramında bulunan Bektaş çifti, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in evlerinin duvarında bulunan pankartı ile resim çektirdi. Başkan Tören’i gönülden sevdiklerini ifade eden Bektaş çifti kendisine başarı temennisinde bulundular.


BAŞKAN TÖREN: “BU BAYRAĞI VE BU TOPRAĞI AZİZ KILAN MİLLETİMİZE HİZMET EDECEĞİZ”

Mehmet-Huriye Bektaş çiftinin evine yaptığı sürpriz ziyarette konuşan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, en başta Allah’ın daha sonra da hem şehrin hem de şehirde yaşayan her bir ferdin rızasını kazanmak istediklerini söyledi.

Dönemi süresince 92 Mahallenin tamamını değil 92 mahalle de bulunan tüm hanelere girmek istediğini ifade eden Başkan Tören, “Seçildiğimiz günden bu yana uykuyu kendimize haram kıldık. Bu memleketin bahtını ak etmek için çocuğundan gencine, yaşlısından engellisine, sokağından mahallesine her bir yeri kendimize emanet bildik. İnsanı yaşatmak istiyoruz. Ben biliyorum ki, ‘gidemediğimiz yer bizim değildir.’ Onun için gittiğimiz her yerden bakmak, oralardan görmek, vatandaşlarımızın derdini yerinde dinlemek için zaman zaman işlerimizden fırsat buldukça bize gelen davetlere icabet etmeye özen gösteriyoruz. Bu durumu bir görevden öte bir sorumluluk olarak görüyoruz. 92 Mahallenin tamamına dönemimizin sonunda gittim demekten öte neredeyse hanelerin tamamına ulaştık demek arzusu içerisindeyim. Evet her şeye yetişme şansımız yok ama biliyoruz ki, ‘yarım alma gönül alma’ bunu başaracağız. Bunları yaparken Allah’ın rızasını kazanacağız, şehrin rızasını kazanacağız, insanımızın rızasını kazanacağız, alın teri akıl teri dökerek bu memleketin bayrağına ve toprağına, daha ötesi bu bayrağı ve bu toprağı aziz kılan bu millete hizmet etme sorumluluğu içerisinde olacağız” dedi.

 

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz