OBB TV
41 DAİRENİN SATIŞI GERÇEKLEŞTİ - 25 Aralık 2019 Çarşamba ORDU
41 DAİRENİN SATIŞI GERÇEKLEŞTİ

 41 DAİRENİN SATIŞI GERÇEKLEŞTİ 

41 DAİRENİN SATIŞI GERÇEKLEŞTİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Altınordu ilçesi Şirinevler Mahallesi’nde eski kamyon garajında yapılan 311 konutluk projede, Büyükşehir Belediyesine ait olan 116 daire açık teklif usulüyle satışa sunuldu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Merkez Yerleşkesi Encümen Toplantı Salonu’nda yapılan ihalede 41 dairenin satışı ihale usulüyle gerçekleşti.


“ŞEFFAF VE AÇIK BİR ŞEKİLDE İHALEMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK”

Komisyona başkanlık eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Celal Tezcan katılımın gayet iyi olduğuna dikkat çekerek, “TOKİ işbirliğiyle belediyenin yapmış olduğu ve belediyenin hissesine düşen 120 dairenin 4 tanesi satılmıştı. Bugün ise 116 dairenin satış ihalesini gerçekleştirdik ve 41 dairenin satışını ihale usulüyle yaptık. Katılım gayet iyiydi. Şeffaf ve açık bir şekilde ihalemizi gerçekleştirdik. Bazı dairelere tek, bazılarına ikiden fazla kişi katıldı. Sonuç itibariyle dairelerimiz sahiplerini buldu. Lokasyon olarak gayet iyi bir konumda olan dairelerimiz güzel bir imalatla yapıldığı için de gayet toplumun teveccühünü kazanmış durumda. 15 gün sonra tekrar ihalemiz olacak. Bu ihaleye tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz” dedi.


8 OCAK 2020’DE YENİ İHALE YAPILACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesi Merkez Yerleşkesi Encümen Toplantı Salonu’nda yapılacak ihale kapsamında kalan dairelerin satışı 8 Ocak 2020 Çarşamba günü saat 14.00’ten itibaren üçer dakika ara ile yapılacak.

75 dairenin satış ihalesine katılmak isteyenler şartname ve eklerini İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Kamulaştırma ve Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğünden 100,00 TL bedelle satın alabilecek. İstekliler istenilen belgeleri eksiksiz olarak hazırlayacak ve başvuru dilekçesine ekleyerek ihale dosyasını, Şarkiye Mahallesi Yükçülük Sokak No:2/3 adresinde bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğüne teslim edecekler.


Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz