OBB TV
MESUDİYEDE HAYVAN BAKIM VE KİRALAMA OTELİ AÇILDI - 21 Aralık 2019 Cumartesi ORDU
MESUDİYEDE HAYVAN BAKIM VE KİRALAMA OTELİ AÇILDI

 MESUDİYEDE HAYVAN BAKIM VE KİRALAMA OTELİ AÇILDI 

ORDU’DA BİR İLK

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in desteğiyle ilçelerde hayvancılığı canlandıracak yatırımlar hayata geçiriliyor.

Başkan Güler, Mesudiye ilçe temaslarının ikinci gününde Ordu’da ilk kez uygulanacak “Mesudiye Hayvan Bakım Oteli ve Hayvan Kiralama Merkezi” açılış programına katıldı. Satın aldığı inekle otelin ilk müşterisi de olan Başkan Güler, “Bu çok çağdaş bir proje. Bunun yaygınlaşmasıyla hayvancılığı daha kolay, daha pratik ve sevgi dolu bir hale getireceğiz” dedi.


OTELİN İLK MÜŞTERİSİ HİLMİ GÜLER OLDU

Başkan Güler, ardından Ordu’da ilk kez Mesudiye ilçesinde hayata geçirilen Mesudiye Hayvan Bakım Oteli ve Hayvan Kiralama Merkezi” açılış programına katıldı. Kendisi de bir inek alarak otelin ilk müşterisi olan Başkan Güler, “Burada çok hayırlı bir işi, bir ilki gerçekleştiriyoruz. Hayvan bakım oteli bizim için çok önemli bir projeydi. İl dışına giderken ucuz fiyata elimizden çıkarmak durumunda kaldığımız hayvanları baharda tekrar pahalı bir fiyata almamak için bu otelde misafir edeceğiz. Satın almak istemeyenlere de kiralık vereceğiz. Bu çok çağdaş bir proje. Bunun yaygınlaşmasıyla hayvancılığı daha kolay, daha pratik ve sevgi dolu bir hale getireceğiz. Ben de bir tane inek alarak buraya bağışlıyorum. Baharda da sütünü sağarak organik sütü buradan içeceğiz. Keçi projesi için de burası çok uygun. Hizmetlerimizin ucu bucağı yok. Bu otellerin sayısını artıracak ve örnek olacağız” ifadelerini kullandı.


“MESUDİYE HAYVANCILIK ÜSSÜ OLACAK”

İlçenin bu yatırımla hayvancılık üssü haline geldiğini söyleyen Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın bizi yönlendirmesiyle önemli bir projeyi ilçemize ve ilimize kazandırmış olduk. Vatandaşlarımız yazın memleketlerine geldiğinde hayvan alımı gerçekleştiriyor, dönecekleri zaman ise hayvanlarını baktırabilecekleri bir yer olmadığı için ucuz fiyata elinden çıkarmak zorunda kalıyordu. Bugünden itibaren hemşehrilerimiz gurbete gittiğinde hayvanlarını bizim bakım otelimize getirecek. Böylece hayvancılığın gelişmesine katkı sunacağız. Satın almak istemeyenler de kiralayabilecekler. Mesudiye’nin hayvancılık üssü olacağına dair kanıtımız bu yatırım oldu” şeklinde konuştu.


“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

İlçe kaymakamı Ali Cemal Altınöz ise “Yerel dinamiklerin yöre halkının geçim kaynağına yönelik yatırımları hayata geçirmesi hepimizin istediği ve desteklediği işler” diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz