OBB TV
ALTINORDU BELEDİYESİNDEN YÜZ GÜLDÜREN ÇALIŞMA - 13 Aralık 2019 Cuma ORDU
ALTINORDU BELEDİYESİNDEN YÜZ GÜLDÜREN ÇALIŞMA

 ALTINORDU BELEDİYESİNDEN YÜZ GÜLDÜREN ÇALIŞMA 

ALTINORDU BELEDİYESİ ULAŞIM ALANINDAKİ ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Altınordu Belediyesi tarafından Ortaköy Mahallesinde gerçekleştirilen yol açma çalışması ile yıllardır yolu olmayan haneler yol ile buluştu. Yukarıtepe Mahallesinde ise engelli bir vatandaşın yol bakım talebi anında yerine getirildi.

‘İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediyecilik’ parolası ile çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediyesi ‘Önce İnsan’ düşüncesi ile sürdürdüğü hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Ulaşım alanında sorunları tespit eden Altınordu Belediyesi ‘yol medeniyettir’ anlayışıyla mağduriyet yaşanan alanlarda kapsamlı bir çalışma yürütüyor.


ORTAKÖY’DE YILLARDIR YOLU OLMAYAN HANELER YOL İLE BULUŞTU

Bu kapsamda Ortaköy Mahallesinde, yıllardır yolu olmayan hanelerin talebi üzerine yol çalışması gerçekleştirildi. Altınordu Belediyesi ekiplerinin yoğun çalışması sonucu yıllardır mağduriyet yaşayan ve ihtiyaçlarını yük hayvanları ile karşılayan vatandaşların yola kavuşması sağlandı.


ENGELLİ VATANDAŞLAR UNUTULMUYOR

Yol açma ve genişletme çalışmalarına birçok mahallede devam eden Altınordu Belediyesi, engelli vatandaşları da öncelikleri arasına aldı. Birçok mahallede engellilerle ilgili talepleri yerine getiren Altınordu Belediyesi Yukarıtepe Mahallesinde yaşayan engelli bir vatandaşın yolunda da malzemeli bakım ve onarım çalışması yaptı.


MAHALLE SAKİNLERİ YOLA KAVUŞMANIN SEVİNCİNİ YAŞADILAR

Yola kavuşmanın heyecanını yaşayan Ortaköy Mahallesi Gazelin Mevki sakinleri de yapılan hizmeti yıllardır beklediklerini belirtirken yola kavuşmanın da sevincini yaşadılar. Yıllardır yük ve eşyalarını hayvanlarla taşıdıklarını ifade eden mahalle sakinleri yolun yapılmasında emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler. Yukarıtepe Mahallesinde de yapılan çalışmaları değerlendiren vatandaşlar yapılan hizmetlerden dolayı mutlu olduklarını sözlerine eklediler.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz