OBB TV
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PARTİ GRUBU TOPLANTISI YAPILDI - 12 Aralık 2019 Perşembe ORDU
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PARTİ GRUBU TOPLANTISI YAPILDI

 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PARTİ GRUBU TOPLANTISI YAPILDI 

KUTLU YOLCULUĞUMUZA CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÖNCÜLÜĞÜNDE, PARTİMİZE KATTIĞIMIZ YENİ ÖMER’LERLE , HATİCE’LERLE 2023 HEDEFİMİZE MİLLETİMİZLE BERABER YÜRÜYECEĞİZ


PARTİMİZE KATTIĞIMIZ YENİ ÖMER’LERLE , HATİCE’LERLE 2023 HEDEFİMİZE MİLLETİMİZLE BERABER YÜRÜYECEĞİZ

İl Başkanı Halit Tomakin, toplantıda yaptığı konuşmada , yılın son grup toplantısını yaptıklarını belirterek Ordu adına 2019 yılını dolu, dolu geçirdik dedi. Başkan Tomakin, Başta Büyükşehir Belediye Başkanımızın Dr.Mehmet Hilmi Güler olmak üzere , Belediye Başkanlarımız ,gönül belediyeciliğini , samimiyet ve tevazuyu ilmek ilmek örerek Ordu’nun örnek bir şehir olmasında Türkiye’ye öncü oldular , bununla beraber Belediye Başkanlarımız gönül belediyeciliği tevazu ve samimiyetin yanı sıra 8 ayda önemli hizmetleri faaliyete geçirdiler diyerek , her birinize ayrı ayrı tebrik ediyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum dedi.


PARTİMİZE KATTIĞIMIZ YENİ ÖMER’LERLE , HATİCE’LERLE 2023 HEDEFİMİZE MİLLETİMİZLE BERABER YÜRÜYECEĞİZ

Başkan Tomakin, 29 Kasım’da başlayan Mahalle delege seçimlerinin devam ettiğini, mahalle delegele seçimlerinin tamamlandıktan sonra İlçe Kongrelerinin , ardından da sonbaharda İl Kongrelerinin başlayacağını belirterek , biz kongrelerimizi birlik ve beraberlik içinde büyük bir heyecan ve katılımla yapacağız. Kutlu yolculuğumuza Dünya Lideri Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde, partimize kattığımız yeni Ömer’lerle , Hatice’lerle 2023 hedefimize milletimizle beraber yürüyeceğiz dedi .


TARİH HİÇBİR İHANETİ AFFETMEDİĞİ GİBİ BU İHANETİ DE AF ETMEYECEK MİLLETİMİZ GEREKEN DERSİ BU ŞÜKÜRSÜZLERE VERECEKTİR

Başkan Tomakin, Biz falanca parti kuracakmış onun derdinde olmayacağız . ALLAH aşkına şu parti kuracaklara bir bakın , AK PARTİ ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan sayesinde makam sahibi oldular, kişiliklerini makamdan aldılar , kimisi Cumhurbaşkanı oldu, kimi Başbakan, kimi , Başbakan Yardımcısı oldu Ekonomiyi yönetti ,Dışişleri Bakanı oldu. Aynı onlar gibi yapanlar oldu , onlarda İçişleri Bakanlığı , Başbakan yardımcılığı yapmışlardı sonra parti kurdular , milletimizden boyunun ölçüsünü aldılar , biri gitti CHP ye yama oldu, biri gitti SP ye yama oldu ve siyasi çöplüğe gömüldüler . Tarih hiçbir ihaneti affetmediği gibi bu ihaneti de af etmeyecek milletimiz gereken dersi bu şükürsüzlere verecektir dedi.


Büyükşehir Belediyesi Parti grubu toplantısına , İl Başkanı Halit Tomakin Başkanlık etti. Toplantıya , İl Yerel Yönetimler Başkanı Musa İşler, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler,İlçe Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler konuşma yaptı . ardından Grup Başkan Vekili İsmet Yücesoy tarafından Belediye Meclis Gündemi okunarak üyeler bilgilendirildi.

  

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz