OBB TV
Gündoğdu ve Tomakin, Bakan Murat Kurumdan Ordu İçin Kaynak Aldı - 6 Aralık 2019 Cuma ORDU
Gündoğdu ve Tomakin, Bakan Murat Kurumdan Ordu İçin Kaynak Aldı

 Gündoğdu ve Tomakin, Bakan Murat Kurumdan Ordu İçin Kaynak Aldı 

Gündoğdu ve Tomakin, Bakan Murat Kurum’dan Ordu İçin Kaynak Aldı

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu ve İl Başkanı Halit Tomakin, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ederek Ordu’daki ilçe belediyelerin taleplerini iletti ve kaynak aldı. Bakan Kurum’a Türkiye’nin coğrafi işaretli tek kivisi olan “Ordu Kivisi” ikram edildi.


Belediyeler İçin Kaynak Aldılar

Ordu’daki ilçe belediyelerinin taleplerini, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ederek ileten AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu ve İl Başkanı Halit Tomakin, ayni ve nakdi kaynakların gelmesini sağladılar. İlçe belediyelerin ihtiyaçları doğrultusunda;

Akkuş’a 500 bin TL hibe ve bir çöp toplama kamyonu

Perşembe’ye 500 bin TL hibe ve bir çöp toplama kamyonu

Gürgentepe’ye 500 bin hibe ve bir çöp toplama kamyonu

Kumru’ya 500 bin TL hibe ve bir çöp toplama kamyonu

Korgan’a 500 bin TL hibe gönderilecek. Kapalı Halı Sahalar ve Kütüphane de Yapılacak Geçtiğimiz hafta Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile görüşen AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Akkuş ve Gürgentepe İlçelerine kapalı halı saha yapılması için 700’er bin TL’lik hibe gönderilmesini sağlamıştı. Ayrıca trafik kazasında vefat eden genç sporcu Sinem Aksu’nun memleketi Gürgentepe’deki Şehit Birol Çelik Okulu’nu ziyaret eden Metin Gündoğdu, Sinem Aksu’nun adının yaşatılacağı kütüphane sözü verdi.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu “İlçe Belediye Başkanlarımızın taleplerini Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a ilettik. Sayın bakanımız taleplerin karşılanacağını belirtti. İlgileri ve desteklerinden dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum. Belediyelerimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.” dedi.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz