OBB TV
ALTINORDU BELEDİYESPORDA NİKSAR MESAİSİ SÜRÜYOR - 5 Aralık 2019 Perşembe ORDU
ALTINORDU BELEDİYESPORDA NİKSAR MESAİSİ SÜRÜYOR

 ALTINORDU BELEDİYESPORDA NİKSAR MESAİSİ SÜRÜYOR 

ALTINORDU BELEDİYESPOR’DA NİKSAR MESAİSİ SÜRÜYOR

Altınordu Belediyespor, kendi evinde karşılaşacağı Niksar Belediyespor müsabakasını kazanarak çıkışa geçmek istiyor.

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele veren Altınordu Belediyesi 11 haftada topladığı 9 puanla 13. Sırada yer alıyor. Genç oyuncularda kurulu olan Altınordu Belediyespor aldığı sonuçlardan çok oynadığı futbolla göz dolduruyor. Ligin 12. Haftasında kendi sahasında Niksar Belediyespor’u konuk edecek olan Altınordu Belediyespor, bu maçla çıkışa geçmek istiyor. Niksar Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Altınordu Belediyespor, çalışmalarına devam etti. Karşıyaka Spor Tesislerinde Teknik Direktör Nuri Başköy idaresinde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. İki yarı halinde oynanan çift kale maç ile devam eden antrenman açma germe hareketleri ile sona erdi.


BAŞKÖY: “İYİ MÜCADELE EDİP 3 PUANI ALMAK İSTİYORUZ”

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Altınordu Belediyespor Teknik Direktörü Nuri Başköy, gençlerde kurulu bir takıma sahip olduklarını belirtti.  Taraftarın desteği ile 3 puana ulaşmak istediklerini aktaran Başköy, “Bu hafta mutlak kazanmak için sahaya çıkacağız. Genç oyunculardan kurulu bu takımın Niksar karşısında galibiyete uzanacağına inanıyorum. İç sahada iyi mücadele ediyoruz. Bunun en önemli sebeplerinden bir tanesi de taraftarlarımız. Futbolcularımızın aileleri ve seyircilerin verdiği destek ile sahada oyuncularımızda motive oluyor. Bu sebeple tüm taraftarlarımızı maça davet ediyoruz” dedi.


FUTBOLCULARDAN TARAFTARA ÇAĞRI

Antrenman sonrası Altınordu Belediyesporlu futbolcular Efe Kayahan, Eren Yalçın, Oğuz Kurt ve Adnan Dönmez değerlendirmelerde bulundular. Niksar maçında iyi bir oyun oynayarak çıkışa geçmek istediklerini aktaran futbolcular taraftarları da maça davet ettiler.

8 Aralık Pazar günü saat 14.00’de Karşıya Tesislerinde oynanacak olan müsabakayı Murat Demir yönetecek. Demir’in yardımcılıklarını ise Ahmet Algün, İbrahim Çolak ve Göktan Demeli yapacak.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz