OBB TV
SİNEM AKSU KIZIMIZIN İSMİ ADINA YAPILACAK KÜTÜPHANEDE YAŞAYACAK - 2 Aralık 2019 Pazartesi ORDU
SİNEM AKSU KIZIMIZIN İSMİ ADINA YAPILACAK KÜTÜPHANEDE YAŞAYACAK

 SİNEM AKSU KIZIMIZIN İSMİ ADINA YAPILACAK KÜTÜPHANEDE YAŞAYACAK 

İL BAŞKANI HALİT TOMAKİN; SİNEM AKSU KIZIMIZIN İSMİ ADINA YAPILACAK KÜTÜPHANE’DE YAŞIYACAK

AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin, Yozgat'ta Ordu Gençlerbirliği Kadın Hentbol Takımı'nı taşıyan minibüsün dere yatağına devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Sinem Aksu’nun cenazesine Mileltvekili Metin Gündoğdu ile katılarak aileye taziyelerini ileterek acılarını paylaştı. Başkan Tomakin elim kazada hayatını kaybeden Sinem Aksu , Göksu Akyel kızlarımıza Allah cc.’dan Rahmet diliyor, başta ailelerine ,yakınlarına ve hentbol camiasına sabırlar niyaz ediyorum , Yaralı sporcu evlatlarımıza Rabbimden acil şifalar vermesini niyaz ediyorum dedi.


Başkan Tomakin, Hayatını kaybeden Sinem Aksu’nun bugün Gürgentepe Bahtiyarlar Mahallesinde yapılan Cenaze merasimine Milletvekili Metin Gündoğdu ile katıldıktan sonra Bahtiyarlar Mahallesinde Şehit Birol Çelik ilkokulunu ziyaret etti . Ziyarette okulun talebi olan kütüphane için gerekli girişimlerin yapılacağını okula kütüphanenin en kısa zamanda kazandırlacağını, yapılacak olan Kütüphaneye Sinem Aksu’nun isminin verileceğini bu vesile ile hayatını kaybeden sinem Aksu’nun isminin yaşatılacağını söyledi.



Gündoğdu ve Tomakin’nden  Sinem Aksu İçin Kütüphane

Yozgat’a müsabaka için giderken kaza yapan minibüste yaşamını yitiren Ordu Gençlerbirliği Kadın Hentbol Takımı oyuncusu 12 yaşındaki Sinem Aksu’nun adı köyündeki kütüphanede yaşayacak.


Gündoğdu ve Tomakin’den Söz

Gürgentepe Bahtiyarlar Mahallesi’ndeki cenaze törenine katılan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu ve AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Şehit Birol Çelik Okulu’nu ziyaret ederek Sinem Aksu’nun adının yaşatılacağı bir kütüphane sözü verdiler.


Sinem’in Adı Kütüphanede Yaşatılacak

Ordu’dan Yozgat’a maça giden Ordu Gençlerbirliği Kadın Hentbol Takımı’nı taşıyan minibüsün kaza yapması sonucu Göksu Akyel (14) ve kaleci Sinem Aksu (12) hayatını kaybetmiş, 15 kişi de yaralanmıştı. Genç sporcuların cenaze törenlerine katılan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu ve AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Sinem Aksu’nun memleketi Gürgentepe Bahtiyarlar Mahallesi’ndeki Şehit Birol Çelik Okulu’na kütüphane sözü verdi. Kazada hayatını kaybeden Sinem Aksu’nun adı kütüphanede yaşatılacak.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz