OBB TV
BAŞKAN GÜLER, HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ - 30 Kasım 2019 Cumartesi ORDU
BAŞKAN GÜLER, HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

 BAŞKAN GÜLER, HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ 

BAŞKAN GÜLER, HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler vatandaşların sorunlarını, taleplerini ve önerilerini değerlendirmek ve çözüme kavuşmasını sağlamak adına birebir görüşmelere devam ediyor.


“HALKIMIZ İLE BİR ARADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ordu halkının hiçbir sorununun kalmayacağının altını çizen Başkan Güler, “Göreve geldiğimiz günden itibaren vatandaşlarımız ile istişare ve değerlendirme toplantılarına devam ediyoruz. Yaşlısından gencine kadar her vatandaşımız buraya geliyor. Onların taleplerini ve önerilerini not alıyoruz. Çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda her zaman halkımız ile bir arada olmaya vatandaşlarımız ile Ordu’yu konuşmaya devam edeceğiz. İçinde bulunduğumuz bu salon hiçbir zaman boş kalmayacak. Burada çocuklarımızla neşeleneceğiz, büyüklerimizle dertleşeceğiz. Ben bu şehrin çocuklarının abisi, büyüklerinin evladıyım. Ordu halkının hiçbir sorunu kalmayacak.” diye konuştu.


“VATANDAŞLARIMIZIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZDUR"

Halk günü uygulamasıyla gönülleri daha fazla kazanacaklarını ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Herkese açık olan Meclis Salonumuzda vatandaşların talep ve önerilerine karşı ilgili birimlerce anında çözüm buluyoruz. Bu uygulamayla halkın memnuniyetini en üst düzeyde tutarak onların gönüllerini kazanacağız. Çözüm bulunan tüm sorunların giderilmesi hem bizi hem vatandaşlarımızı mutlu ediyor. Belirli aralıklarla bu uygulamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz