OBB TV
Metin Gündoğdu, Ordulu Gençlerle TBMMde Buluştu - 27 Kasım 2019 Çarşamba ORDU
Metin Gündoğdu, Ordulu Gençlerle TBMMde Buluştu

 Metin Gündoğdu, Ordulu Gençlerle TBMMde Buluştu 

Metin Gündoğdu, Ordulu Gençlerle TBMM’de Buluştu

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, partisinin Ordu İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Turan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve 19 İlçenin Gençlik Kolları Başkanları ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen Grup Toplantısı için Ankara’ya giden AK Parti Ordu İl Gençlik Kolları yöneticileri, dinamizmi ve enerjileri ile toplantıya damga vurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “İşte Ordu İşte Komutan” ve “Ordu seninle gurur duyuyor” sloganları ile sevgi gösterisinde bulundular.



Her Projenizde Yanınızdayım

Grup toplantısı sonrasında AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu ile bir araya gelen AK Partili gençler, Gündoğdu ile sohbet ederek tavsiyelerini dinlediler. TBMM’deki toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda Gençlik Kolları mensuplarına AK Parti Grup Toplantısındaki enerjileri için teşekkür etti. Gündoğdu “Her zaman gençlerimizin yanında yer aldık. Projelerini gerçekleştirmeleri için destek verdik. Biliyoruz ki yeni Türkiye’yi ve yeni dünyayı sizler inşa edeceksiniz. Bu yolda önünüzü açmak da bizlerin görevi. Yeni fikirlerinizi hayata geçirme noktasında, herhangi bir konuda istediğiniz an arayabilirsiniz. Ben de gençlik yıllarımda Ordu’da sivil toplum ve siyasetin içinde yer aldım. Sizinle aynı yollarda yürüdüm. Ordu’nun ilk kitap fuarı, göz yaşı geceleri ve mehter yürüyüşü gibi farklı etkinlikleri gerçekleştirdik. Bu yüzden karşılaşabileceğiniz muhtemel sorunları biliyorum. Partimizin Ordu Gençlik Kollarında yönetici olan siz değerli arkadaşlarımızın tüm zorlukların üstesinden gelmek için azami gayret göstereceğinden şüphem yok. Sizlerin Ordu’da yaşayan tüm genç kardeşlerimize ve hemşehrilerimize karşı ciddi sorumluluklarınız var. Bunları yerine getirmeniz için tüm kademelerimizin desteği sizlerledir. Dünya mazlumlarının umudu Türkiye Cumhuriyeti’dir. Sizler de bu umudun bir parçasısınız.” dedi.


Gençlere Kalem Hediye Etti

AK Parti Ordu İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Turan da kendilerini TBMM’de konuk ettiği için Milletvekili Metin Gündoğdu’ya teşekkür etti. Gündoğdu günün anısına Ordulu Gençlerle fotoğraf çektirerek, TBMM amblemli kalemler hediye etti.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz