OBB TV
BÜLBÜL DERESİNDE IŞIK GÖRSELİ - 27 Kasım 2019 Çarşamba ORDU
BÜLBÜL DERESİNDE IŞIK GÖRSELİ

 BÜLBÜL DERESİNDE IŞIK GÖRSELİ 

BÜLBÜL DERESİ’NDE IŞIK GÖRSELİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde bulunan Bülbül Deresi'nde ışıklandırma çalışmalarını tamamladı.

Altınordu ilçesinin tam ortasından geçen Bülbül Deresi’ni görsel olarak daha da güzelleştirmek için çalışma yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler derede yapılan ışıklandırma sistemi ile birlikte görsel şov oluşturdu.


IŞIKLANDIRMA ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

Ordu’nun turizm pastasından daha fazla pay alması için gece-gündüz çalışma yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Ordu’nun en büyük ilçesi olan Altınordu’da şehrin görüntüsünü cazip hale getirmek için çalışmalar yapıyor. Bu kapsamda Altınordu ilçesinin tam ortasından geçen Bülbül Deresi’nin görselini daha da güzelleştirmek için yapılan çalışmalar tamamlanarak hayata geçirildi.


“ÇOK GÜZEL BİR TABLO ORTAYA ÇIKTI”

Işıklandırmanın ilçeye ayrı bir güzellik kattığını ifade eden vatandaşlar, “Altınordu ilçesinin tam ortasından geçen derede Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar kısa sürede tamamlandı. Çok güzel bir tablo ortaya çıktı. Her renk ışık var. Bu ve benzeri çalışmalar ilçemizin turizmi için önemli. Bu çalışmaların devamını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz