Ordu Haber

türk bayrağı
  • 48.1988
  • 56.0179
BAŞKAN GÜLER SAHADA

 BAŞKAN GÜLER SAHADA 

BAŞKAN GÜLER SAHADA

GÜLER: “HERHANGİ BİR TAŞKIN YAŞANMIYOR. 19 İLÇEMİZDE SAHADAYIZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Ordu’da iki gündür etkisini sürdüren yağışların ardından su seviyesi yükselen dere ve ırmaklarda incelemelerde bulundu.

Kent genelinde yağışların neden olduğu olumsuzlukların hızlı bir şekilde giderilmesi amacıyla ekipler hızlı bir çalışma yürütüyor. Özellikle kırsal mahallelerde yağış nedeniyle kapanan veya ulaşımda güçlük yaşanan yollar Büyükşehir Belediyesinin müdahalesi ile açılıyor.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri 19 ilçede çalışmalarını sürdürürken Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’de Ordu’da su seviyesi yükselen dere ve ırmaklarda incelemelerde bulundu.

GEREKLİ TEDBİRLERİ KOORDİNELİ ŞEKİLDE UYGULUYORUZ”

İnceleme sonrası sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Başkan Güler şu ifadeleri kullandı:

“İlimiz genelinde etkisini sürdüren yoğun yağışlar nedeniyle su seviyelerinde yükselme görülen dere ve ırmaklarımızda sahada incelemelerde bulunduk.

Şu an itibarıyla herhangi bir taşkın yaşanmıyor. 19 ilçemizde ekiplerimizle birlikte sahadayız. Dere yatakları, menfezler ve kritik noktalarımızı anlık olarak takip ediyor, gerekli tedbirleri koordineli şekilde uyguluyoruz.

 Yağış süresince tüm ekiplerimizle 7/24 teyakkuz halinde olmaya devam edeceğiz.”

HER AN TEYAKKUZ HALİNDE

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yağışların devam etmesi ihtimaline karşı da sahada hazır bekletiliyor. Ekipler, meydana gelebilecek yeni olumsuzluklara anında müdahale edebilmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
OBB TV