OBB TV
ÖĞRETMENLER GELECEĞİMİZİN GÜVENCESİDİR - 22 Kasım 2019 Cuma ORDU
ÖĞRETMENLER GELECEĞİMİZİN GÜVENCESİDİR

 ÖĞRETMENLER GELECEĞİMİZİN GÜVENCESİDİR 

ÖĞRETMENLER GELECEĞİMİZİN GÜVENCESİDİR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Mesajında şu görüşlere yer verdi:

Millet Mektepleri’nin açıldığı ve aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e “Başöğretmen” unvanının verildiği 24 Kasım 1928 tarihini her yıl “Öğretmenler Günü” olarak kutluyoruz.

Öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan onların bedensel, ruhsal ve zihinsel gelişiminde yönlendirici rol üstlenen öğretmenlerimiz, geleceğimizin en büyük güvencesidir. Öğretmenlerimizin yetiştirdiği nesiller ise ülkemizi daha da ileriye götürecek yegâne umutlarımızdır. Eğitime verilecek her katkı, yapılacak her yatırım ülkemizin geleceğine ve refah düzeyinin yükselmesine yöneliktir. Çünkü eğitime önem vermeyen toplumlar, hiçbir zaman kazanımlarını ellerinde tutamazlar.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vefat eden ve şehit olan tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, ülkemizin her köşesine ulaşarak özverinin en büyüğünü gösteren eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz