OBB TV
KABADÜZ-BAŞKÖY YOLU ARTIK SICAK ASFALT - 28 Haziran 2019 Cuma ORDU
KABADÜZ-BAŞKÖY YOLU ARTIK SICAK ASFALT

 KABADÜZ-BAŞKÖY YOLU ARTIK SICAK ASFALT 

KABADÜZ-BAŞKÖY YOLU ARTIK SICAK ASFALT

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kabadüz ilçesinin 6 mahalle yolunu yakından ilgilendiren Kabadüz-Başköy güzergâhı ve Köseoğlu Semti’ni sıcak asfaltla buluşturdu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 6 mahalleye bağlantısı bulunan 3 bin 200 m’lik Kabadüz-Başköy Mahallesi yolu ve Köseoğlu Semti’nde sıcak asfalt çalışmalarının tamamlandığını söyledi.


BAŞKAN GÜLER: “KABADÜZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Kabadüz ilçesinde kısa sürede iki farklı güzergâhı sıcak asfaltla buluşturduklarını dile getiren Başkan Güler, “Başköy Mahallemizin yıllardır beklediği yatırımlardan birisi de bu yoldu. Hızlı bir şekilde altyapı çalışmalarını tamamladığımız yolda sıcak asfalt çalışmalarımızı da bitirdik. Kabadüz ilçemize, Başköy Mahallemize ve diğer mahallelerimize hayırlı olsun” dedi.


19 İLÇEDE ÇALIŞMA VAR

Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin 19 ilçede bakım, onarım, yeni yol açma çalışmalarının yanı sıra sıcak asfalt çalışmalarına da büyük ağırlık verdiğini dile getiren Başkan Güler, “Ordu’nun zorlu coğrafyasında mahallelerimiz ve ilçelerimiz arasında standardı yüksek yollarla ulaşımı sağlamak için ekiplerimiz büyük bir özveriyle çalışıyor. Altyapısı tamamlanan yollarda hızlı bir şekilde asfalt çalışmalarına başlıyoruz. İlçelerimizde vatandaşlarımıza daha konforlu bir ulaşım sunmak için çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek.” diye konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz