OBB TV
TEPEKÖY-OKÇABEL YOLU SICAK ASFALTA KAVUŞTU - 17 Kasım 2019 Pazar ORDU
TEPEKÖY-OKÇABEL YOLU SICAK ASFALTA KAVUŞTU

 TEPEKÖY-OKÇABEL YOLU SICAK ASFALTA KAVUŞTU 

TEPEKÖY-OKÇABEL YOLU SICAK ASFALTA KAVUŞTU

Özlemle beklenen yatırımları hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, ilçeler arası bağlantıda önemli bir güzergâh olan Gürgentepe ilçesi Tepeköy-Okçabel bağlantı yolunu sıcak asfalta kavuşturdu.

Yapılan çalışmayla 50 yıllık hasrete son verildiğini söyleyen vatandaşlar, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür etti.


TOPLAM UZUNLUĞU 8 KM

Toplam uzunluğu 8 km olan grup yolunu sıcak asfalt ile buluşturan ekipler, Okçabel-Tepeköy halkının yanı sıra Kabataş ve Aybastı’ya da konforlu bir ulaşım hizmeti sunmuş oldu.


“50 YILLIK HASRETİMİZ SON BULDU”

Yıllardır özlemle bekledikleri yolu hizmete sunan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür eden vatandaşlar, “Yoğun olarak kullandığımız Okçabel-Tepeköy grup yolunun yapımını neredeyse 50 yıldır bekliyoruz. Büyükşehir Belediyemiz sesimizi duydu ve yolumuzu asfaltladı. Hummalı bir çalışma yürütüldü. Halka hizmet noktasında çok önemli bir çalışma hayata geçirildi. Başta Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere emek veren herkese teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” şeklinde konuştular.


“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Yıllardır bekledikleri bir çalışmanın hayata geçtiğinin altını çizen Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahin, “İlçemizin en kalabalık mahallelerinden birisi olan Tepeköy ve Okçabel mahallelerinin sıcak asfaltı bitirildi. Yıllardır beklediğimiz bir çalışmaydı. Çalışmaların başlaması talimatını veren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler başta olmak üzere tüm ekiplere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz