OBB TV
HADDİNİZİ BİLİNİZ - 28 Haziran 2019 Cuma ORDU
HADDİNİZİ BİLİNİZ

 HADDİNİZİ BİLİNİZ 

İL BAŞKANI HALİT TOMAKİN ; KURAL TANIMAMAZLIK NE ZAMAN PRİM YAPAR OLMUŞTUR

CHP MİLLETVEKİLİ HER ZAMANKİ GİBİ ÇELİŞKİLİ AÇIKLAMALAR YAPARAK KENDİ KENDİNİ YALANLAMIŞTIR

NE ZAMANDAN BERİ CHP MİLLETVEKİLLERİ AK PARTİ ADINA AÇIKLAMA YAPAR HALE GELMİŞTİR, SİZE Mİ DÜŞTÜ BUNUN TASASI , HADDİNİZİ BİLİNİZ..!

İl Başkanı Halit Tomakin, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel’in VIP krizi ile ilgili yaptığı açıklamaya teki göstererek burada tipik bir CHP zihniyetini bir kez daha görüyoruz kanunlara uymamak , kural tanımamazlık ne zamandan beri prim yapar hale gelmiştir, sayın milletvekili Valimiz üzerinden prim yapma , yine valimiz üzerinden Cumhurbaşkanımızı ve İçişleri Bakanımızı itibarsızlaştırma gayreti içine girmiştir. Ama “güneş balçıkla sıvanmaz” olan biten milletimizin gözü önünde cereyan etmiştir CHP’lilerin zora girdiğinde her zaman yaptıkları vandallıkları, taşkın tavırları milletimiz tarafından unutulmayacaktır dedi.

YAZIK ÇOK YAZIK ,TÜRKİYE VIP KRİZİNİ KONUŞURKEN KOCA MİLLETVEKİLİ ÇAMUR AT İZİ KALSIN MANTIĞI İLE AÇIKLAMA YAPMIŞTIR

Başkan Tomakin, CHP Milletvekili açıklamasında daha önce yaptığı bir açıklamaya atfen ben öyle dedim ama böyle değilmiş vali fevri hareket etmiş diyerek kendi kendisini yalanlamıştır. Bir kere önce Ordu valisi Cumhurbaşkanı ve İçişleri Bakanından VIP krizi için talimat aldı diyerek, hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı hemde İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu'yu zan altında bırakmış, şimdi de bu açıklamasını yalanlayarak Ordu Valisi talimatla yapmadı fevri hareket etmiştir diyerek bir önceki açıklamasını yalanlamıştır. Yazık çok yazık ,Türkiye VIP krizini konuşurken koca milletvekili çamur at izi kalsın mantığı ile açıklama yaparak Cumhurbaşkanımıza ve İçişleri Bakanımıza şer atmış vatandaşlarımızı yanıltmıştır . Bu zihniyet özür mü diler nerdee..! hayır..! bu zihniyetin 90 yıldır milletimize yaşattığı tek şey kıtlık, zulüm, işkenceden başka bir şey değildir ALLAH cc. Bir daha bu zihniyete iktidar yüzü göstermesin diyen dedelerimizin , ninelerimizin duaları yüce makamdan çevrilmeyeceğine inanıyorum dedi.


NE ZAMANDAN BERİ CHP MİLLETVEKİLLERİ AK PARTİ ADINA AÇIKLAMA YAPAR HALE GELMİŞTİR, SİZE Mİ DÜŞTÜ BUNUN TASASI , HADDİNİZİ BİLİNİZ..!

Başkan Tomakin, kendi aymazlıklarını oy kaybına bağlayan zihniyet, Ne zamandan beri CHP Milletvekilleri AK PARTİ adına açıklama yapar hale gelmiştir, size mi düştü bunun tasası , haddinizi biliniz..! İstanbul Halkının kararının başımızın üstünde yeri var , umarım bu CHP zihniyeti İstanbul'u çöp yığınlarına, susuzluk yıllarına geri döndürmez , Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi Bizim siyaset anlayışımızda millete küsmek, milleti suçlamak asla ve asla yoktur. Tam tersine gerek 31 Mart’ta gerek 23 Haziran’da kendimizi niçin anlatamadığımızın muhasebesini yapacağız. Dersimize daha iyi çalışarak hatalarımızı telefi edeceğiz. CHP’lilere ve kuyruğuna takılan avenelerine şunu hatırlatmak istiyorum; Sokollu Mehmet Paşa’nın ''Siz bizim sadece sakalımızı kestiniz, biz ise sizin kolunuzu kestik. Kesilen sakal daha gür bir şekilde tekrar büyür, fakat kesilen kol tekrar gelmez. Yani İstanbul ve Ankara’yı almakla siz sadece bizim sakalımızı kestiniz, biz ise 17 yıldır bu milletin hizmetkarı olduk. Milletimiz ne dediyse başımız üstüne dedik. Şimdi, 82 milyonla hep birlikte 2023 hedefine yürüyeceğiz dedi

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz