OBB TV
SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ - 10 Kasım 2019 Pazar ORDU
SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

 SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ 

SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Güler, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 81. yıl dönümünde milletçe saygı ve özlemle anıyoruz.

Atatürk, Kurtuluş Savaşı ile Türk milletinin bağımsızlığının kılavuzu olmuş ve kurduğu Türkiye Cumhuriyeti ile dünya tarihine damga vuran bir lider olarak tarihe adını altın harflerle yazdırmıştır. Türkiye Cumhuriyeti, vatan sevgisi, ileri görüşlülüğü ve azmi gelecek nesillere miras bıraktığı en kıymetli emanetlerden biridir.

Türk milletini hak ettiği onurlu ve bağımsız yaşama seviyesine çıkarma konusunda, üstün bir çaba ve mücadele azmi gösteren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e büyük bir vefa ve gönül borcumuz olduğu da şüphesizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, vefatının 81. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, bağımsızlık uğruna canlarını hiçe sayan tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, gazilerimizi minnetle anıyorum.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz