OBB TV
BAŞKAN BU KEZ BEYAZ MASADA TELEFONLARI CEVAPLADI - 6 Kasım 2019 Çarşamba ORDU
BAŞKAN BU KEZ BEYAZ MASADA TELEFONLARI CEVAPLADI

 BAŞKAN BU KEZ BEYAZ MASADA TELEFONLARI CEVAPLADI 

“ALO, BEN HİLMİ GÜLER”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, vatandaşların talep ve önerilerini halk gününün ardından bu kez Beyaz Masa’da cevapladı.

Kimi zaman yaptığı ziyaretlerle kimi zaman halkla birebir yaptığı özel görüşmelerle vatandaşların sorunlarına ve taleplerine kulak vererek gönül köprülerini pekiştiren Başkan Güler, bu anlamda bir adım daha attı.


BEYAZ MASADA HALKA KULAK VERİYOR

Başkan Güler, halkın sorunlarının çözüme kavuşması için hafta içi her gün 16.00-17.00 saatleri arasında vatandaşlarla birebir yaptığı görüşmelerin ardından şimdi de fırsat buldukça Beyaz Masa’dan halka kulak veriyor.

Vatandaşlar inanmakta güçlük çekerken Başkan Güler, halkın sorunlarını titizlikle dinleyerek taleplerini not alıyor.

Halka direk hizmet için bu tür uygulamaların halka olumlu dönüşleri olduğunu ifade eden Başkan Güler, “Göreve geldiğimiz günden bu yana halk odaklı, halka dokunan çalışmalara önem verdik. Vatandaşlar bizimle direk görüştüğünde daha mutlu oluyor. Biz de bu bağlamda halk günleri ile sorunlarına bir nebze çözüm getirdik. Şimdi de zaman zaman Beyaz Masa’yı arayan vatandaşlarla görüşerek taleplerini dinliyorum. İlk etapta beni duyan vatandaşlarımız buna oldukça şaşırıyor ancak bir o kadar da hoşlarına gidiyor. Onlar mutlu oldukça yaptığımız iş bize de mutluluk veriyor” dedi.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz