OBB TV
YENİLENEN BİLGİ EVİ KÜTÜPHANELERİ KİTAP KURTLARINI BEKLİYOR - 4 Kasım 2019 Pazartesi ORDU
YENİLENEN BİLGİ EVİ KÜTÜPHANELERİ KİTAP KURTLARINI BEKLİYOR

 YENİLENEN BİLGİ EVİ KÜTÜPHANELERİ KİTAP KURTLARINI BEKLİYOR 

YENİLENEN BİLGİ EVİ KÜTÜPHANELERİ KİTAP KURTLARINI BEKLİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Mimar Sinan Bilgi Evleri üyelerinin hem okul başarılarına hem de kitap okuma zevkine katkıda bulunmak amacıyla kütüphanesini yepyeni kitaplarla güncelledi.

Çocukların ve gençlerin kelime dağarcıklarını geliştirmeye katkıda bulunmak, hayal dünyalarına yeni esintiler katmak ve edebi zevklerini geliştirmek için getirdiği birbirinden güzel roman, hikâye ve şiirlerle raflarını süsleyen Bilgi Evleri yeni donanımıyla üyelerinin karşısına çıkıyor.


ÖĞRENCİLERİN UĞRAK NOKTASI OLDU

Mimar Sinan Bilgi Evleri, kütüphanesinde barındırdığı toplamda 5062 kitap ile öğrencilere hizmet veriyor. Açıldığı günden bu yana verdiği sosyal ve kültürel hizmetlerle öğrencilerin en uğrak noktası olan Bilgi Evlerinde aylık olarak yayın yapan dergiler de her an hazır bulunuyor. Alanında uzman öğretmenler tarafından verilen eğitimlerle öğrenciler geleceğe hazırlanıyor.


2 YILDA 17 BİN 450 KİTAP ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Mimar Sinan Bilgi Evlerinde 2 yılda toplamda 17 bin 450 kitap öğrenciler tarafından okundu. Her ay yapılan “Kitap Kurtları” yarışması ile en fazla kitap okuyan öğrencilere çeşitli hediyelerin verildiği Bilgi Evlerinde öğrenciler hem kendilerini geliştiriyor hem de sosyal açıdan gelişim sağlıyor.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz