OBB TV
29 EKİM KUTLAMALARI COŞKULU BAŞLADI - 28 Ekim 2019 Pazartesi ORDU
29 EKİM KUTLAMALARI COŞKULU BAŞLADI

 29 EKİM KUTLAMALARI COŞKULU BAŞLADI 

29 EKİM KUTLAMALARI COŞKULU BAŞLADI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı çerçevesindeki etkinlikler, 28 Ekim günü Altınordu ilçesi Şarkiye Mahallesi’ndeki Atatürk Anıtı’nda yapılan çelenk koyma töreni ile başladı.

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, protokol mensupları ve halkın Atatürk Anıtı önündeki yerlerini almalarından sonra Ordu Valiliği ve Ordu Büyükşehir Belediyesi çelenkleri Atatürk Anıtı’na sunuldu. Atatürk Anıtı'ndaki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte devam etti. Ordu Valisi Seddar Yavuz ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler tarafından Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yıl dönümü münasebetiyle, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen bisiklet yarışına start verilmesinin ardından program son buldu.


“ONLARIN ESERLERİNİ SONUNA KADAR SÜRDÜRECEĞİZ”

Türk milletinin ve Ordu halkının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Cumhuriyet Bayramı kadar daha derin anlamı olan bir olay yok. Devletimiz için de en önemli tarihlerden bir tanesi. Kurtuluş Savaşı’ndan sonra mutlu bir son olarak Cumhuriyet Bayramı’mız ilan edildi. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarına ve bu uğurda ebediyete intikal eden bütün şehitlerimize hayatta olan gazilerimizi saygı ve sevgi ile anıyorum. Onların eserlerini sonuna kadar sürdüreceğiz. Bu dava da bütün fedakârlığı yapacağımızı buradan iletmiş oluyorum. Türk milletinin ve Ordu halkının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” dedi.


Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz