OBB TV
BAŞKAN TOMAKİN; 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ - 26 Ekim 2019 Cumartesi ORDU
BAŞKAN TOMAKİN; 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ

 BAŞKAN TOMAKİN; 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ 

BİRLİK VE BERABERLİĞİ YENİDEN TESİS EDEREK ÖNEMLİ KAZANIMLAR ELDE ETTİK

31 MART SEÇİMLERİNDE TEŞKİLATLARIMIZIN OLAĞANÜSTÜ GAYRETLERİ İLE 20 – 19 YAPARAK TÜRKİYE GENELİNDE İLK 10 ‘ A GİRDİK

ORDU’LU KARDEŞLERİMİZLE BİRLİKTE DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ , YÜRÜYECEK ÇOK YOLUMUZ VAR ALLAH CC. ÇIKTIĞIMIZ BU YOLDA BİZLERİ MAHCUP ETMESİN

İl Başkanı Halit Tomakin, Parti binasında yaptığı açıklamada İl Başkanlığının 1. yılını değerlendirdi. Başkan Tomakin, büyük bir onur ve gururla bir o kadar ağır sorumlulukla taşıdığım 2001 yılında kurucu Merkez İlçe Teşkilat Başkanı , daha sonra Merkez İlçe Başkanlığı , İl Başkan Yardımcılığı ve son olarak da 26 Ekim 2018 tarihinde İnsan hayatının unutamayacağı günler olur ya 26 Ekim benim için öyle bir gündü diyerek başladığı söze , Çünkü, 26 Ekim 2018 tarihinde Dünya Lideri Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldığım yetki belgesi ile AK PARTİ Ordu İl Başkanı olarak göreve başladım dedi.


AYNI AŞK, AYNI HEYECAN,AYNI COŞKUYLA , 2001 RUHU İLE ÇALIŞMALARIMIZA BAŞLADIK

Başkan Tomakin, göreve geldikten sonra , Yunus’un dediği gibi hepsinden iyice bir gönüle girmektir düsturu ile gönüller fethetmek için, tevazu ve samimiyetle , Aynı Aşk,Aynı Heyecan,Aynı Coşkuyla , 2001 ruhu ile çalışmalarımıza başladık , ilk iş olarak parti içindeki birlik ve beraberliği sağlamak adına önemli faaliyetlerde bulunduk diyerek , dışarıda kalmış, partim adına ben ne yapabilirim sevdasında olan eski yeni demeden tüm dava kardeşlerimizi kucaklayarak onarın da yönetime katkı yapmalarını sağladık. 31 mart seçimleri arifesinde sorunlarını tespit ettiğimiz ve büyük bir risk de alarak 8 İlçe Teşkilatında görev değişikliğine giderek, bu ilçelerimizde yeni yapılanmaya gittik , teşkilatlarımızın can damarı olan mahalle yapılanmasını revize ederek Ordu’nun 772 mahalle başkanına whatsap grubu kurarak en ücra köşedeki bir sorunu ve talebi anında çözüme kavuşturmak için gayret gösterdik , 108 bin üyesi , her sandıkta 9 kişi olmak üzere 20 bin sandık görevlisi ile Ordu’da teşkilatlanmamızı % 100 tamamladık dedi.


ADAYLARIMIZI BELİRLERKEN SANTRAÇ USTASI KADAR MAHİR, ELMAS İŞÇİSİ KADAR NAZİK BİR USTALIKLA BELİRLEDİK

Başkan Tomakin, kısa sürede tüm bu hazırlıklarımızı tamamlayarak 31 Mart 2019 mahalli seçimlerine geldik. Adaylarımızı belirlerken bir Santraç ustası kadar mahir, elmas işçisi kadar nazik ustalıkla belirlemek zorundaydık. Öyle de yaptık. Kamuoyunda Büyükşehir Belediye Başkanı , Ünye , Fatsa , Altınordu gibi büyük ilçelerimizin başkanları yeniden aday gösterilmeyişi sebebiyle sanki bir olumsuz hava gösterilmeye çalışılıyor çoğu ilçelerde AK PARTİ’ye şans verilmiyordu. Başta Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak AK PARTİ’nin Kurucu Genel Başkan Yardımcısı, Cumhurbaşkanımızın Yol arkadaşı, Efsane Enerji Bakanı hemşehrimiz olmaktan büyük gurur duyduğumuz , plan ve proje adamı Dr.Mehmet Hilmi Güler ağabeyimizi aday gösterdik. Büyük İlçelerimizde de hemşehrilerimizin isteği doğrultusunda adaylarımızı yenileyerek seçimlere gittik. Hamd olsun , Teşkilatlarımızın olağanüstü gayretleri ve Ordu’lu kardeşlerimizin büyük desteğini alarak 20 de 19 yaparak başarı sırasında Türkiye’de ilk 10 il arasına girdik. Cumhurbaşkanımızı mahcup etmedik dedi.


CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÖNCÜLÜĞÜNDE , BİLGE DEVLET ADAMI DEVLET BAHÇELİNİN DESTEĞİ, CUMHUR İTTİFAKI İLE BİRLİKTE YAŞANABİLİR ,YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE ,YENİ BİR DÜNYA’NIN TEMELLERİ HIZLA YÜKSELİYOR

Başkan Tomakin, Dünya Liderimiz ,Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Öncülüğünde , bilge devlet adamı Devlet Bahçelinin desteği, Cumhur ittifakı ile birlikte yaşanabilir ,yeniden büyük Türkiye ,yeni bir dünya’nın temelleri hızla yükselirken, aynı paralelde bizde yerelde , Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız , İlçe Başkanlarımız , İl Yönetim kurulu üyelerimle ve Cumhur ittifakı ile birlik ve beraberlik içinde Ordumuzun geleceği , büyük ve kalkınmış bir Ordu için çalışacağız ,Ordu’lu kardeşlerimizle birlikte daha yapacak çok işimiz , yürüyecek çok yolumuz var. ALLAH cc. Çıktığımız bu yolda, dava kardeşlerimle birlikte bizleri mahcup etmesin dedi.


Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz